Лоліту поховали в Німеччині: поки фанати оплакують співачку, дехто вже націлився на її шалені статки

В мережі з'явилася інформація про смерть і знаменитою російської співачки, яка підтримала війну, Лоліти Мілявської. Що насправді сталося з виконавицею?

Знаменита російська співачка Лоліта Мілявська десятиліттями була предметом обговорень у пресі. Її скандальна натура та епатаж привертають до себе увагу та не залишають байдужим нікого.

Свого часу в Україні вона також користувалася неабиякою популярністю. Зокрема, дочка зірки багато років проживала в Києві. Але після початку повномасштабної війни в Україні Мілявська зайняла проросійську позицію, чим неабияк розгнівала своїх українських слухачів і, звісно, назавжди розтоптала свою репутацію.

Лоліту поховали в Німеччині

Лоліта зізналась Зеленському у почуттях
Лоліту поховали в Німеччині

Хоча для Лоліти це, власне, не вперше. Мілявська вже звикла до невдач, про які знає її аудиторія. У біографії артистки був складний розрив з Олександром Цекало, роман з альфонсом, вельми невдалі виходи на сцену у дивних костюмах, тощо.

Днями також стався інцидент, з якого дехто посміявся, а дехто поплакав та засмутився. Адже шанувальники отримали звістку, що Ліда померла. “Поховали” її в Німеччині. Але зробили це аферисти.

Використання сторінки знаменитості шахраями — не рідкість, адже це доступ до товстих гаманців їхніх друзів та колег. Так сталося із Мілявською, яка очевидно не подбала про посилену безпеку своїх акаунтів.

Лоліту хвилює ціна на цукор, а не війна росії в Україні
Лоліту поховали в Німеччині

“Колеги мої дорогі, спасибі вам величезне. Тепер я буду знати, хто буде по мені плакати, коли з’явилося повідомлення, що я здохла. Але з’явилося воно дивним чином в Німеччині, і всі, хто там, мене оплакали. Але добре, тепер я точно знаю, кому я не байдужа”, – висловилася співачка.

Цікаво, що чим відомішою особистість, тим частіше її намагаються поховати. Але преса поставилася до звістки про кончину артистки з скептицизмом і не поспішала поширювати дану новину в мережі, що як виявилося було правильним кроком.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Лоліта Мілявська цілком позитивно реагувала на новини з передової, а також про повідомлення про загиблих. Натомість, її дуже турбували ціни на цукор в російській федерації.

Схожі статті

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьма

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?