Швидко відійшла: Даша Квіткова зізналась, чи має стосунки з одним зі своїх друзів – “Не приписуйте романів”

Даша Квікова дуже популярна молода блогерка, переможниця найромантичнішого шоу "Холостяк", а також колишня дружина відомого телеведучого та шоумена Нікіти Добриніна.

Як відомо, вже кілька місяців Нікіта й Даша є колишнім подружжям, але їх об’єднує син Лев, якому у життя необхідна як мама, так і тато. І саме тому вони досі відвідують психолога, адже хочуть зберігати нормальні, здорові батьківські стосунки між собою, адже Лев має бачити здорову модель відносини навіть попри розлучення своїх батьків. І це правильно, адже при такому розкладі справ у дитини може не бути психологічних травм у майбутньому.

Нікіта Добринін та Даша Квіткова

Життя Добриніна і Квіткової зараз взагалі не перетинається, оскільки вони мають різне коло спілкування, різних друзів, вже. А також живуть вони не поряд. Даша кілька місяців тому вирішила переїхати з будинку колишнього чоловіка до зйомної квартири в одному з найпопулярніших ЖК серед зірок – “Французький квартал”. Саме там живуть багато знаменитостей.

Після розлучення у Даші з’явилось багато друзів-чоловіків, наприклад, Євген Таллерт, якому подобається проводити час з сином Квіткової, Богдан Шелудяк, якого неодноразово питали про стосунки з Дашею, хоча у нього є кохана дівчина. Але з жодним із них блогерка не збирається будувати стосунки, оскільки вони для неї друзі, і не більше.

І днями Квіткову запитали, чи раптом не один з близьких друзів записався в її бойфренди, це питання дуже насмішило Дашу і вона відповіла так:

“З чоловіками, з якими мене можна побачити і з якими я спілкуюсь, мене нічого не об’єднує, окрім спілкування та дружби. Ними я точно не заповнюю нічого. Давайте зробимо так: поки ви особисто від мене, не побачите якогось підтвердження чого-небудь – не приписуйте мені романи”

Сторіс Квіткової
Сторіс Квіткової

Тож, з друзями Квіткова точно не крутить романи, а коли хтось і з’явиться в її житті, то вона особисто про це розкаже аби уникнути пліток.

Схожі статті

Колишня Олександра Пономарьова розповіла про його цивільну дружину: ховає кохану за високим парканом

Відомий співак Олександр Пономарьов багато років приховує правду про особисте життя після численних новин про його шлюбу та романи. Однак, Вікторія Мартинюк розповіла про його цивільну дружину.