Андрій Хветкевич з “Холостячки” розповів про майбутню дитину у шлюбі з чоловіком: “Буде сурогатне материнство”

Учасник романтичного проєкту "Холостячка-2" Андрій Хветкевич у травні цього року офіційно уклав шлюб з чоловіком, на ім'я Феліпе, а тепер новостворена сім'я заговорила про прагнення мати дитину.

Церемонія одруження пари проходила в Мексиці, а серед почесних гостей свята була і сама героїня “Холостячки-2” Злата Огнєвіч. Андрій Хветкевич зізнався, що йому подобаються і чоловіки, і жінки, тому на проєкті нікого не вводив в оману.

Андрій Хветкевич розповів про майбутню дитину у шлюбі з чоловіком

Чоловік не зізнавався команді СТБ про свій досвід стосунків в минулому, тому ніхто не знав про його вподобання. Додав, що наміри були чистими й він не хотів використовувати Злату. Було цікаво побувати на телебаченні та дізнатися, як відбувається процес знімань.

Нещодавно Андрій Хветкевич розповів ведучому Славі Дьоміну про прагнення мати дитину з його чоловіком Феліпе, але через кілька років. Андрій хоче мати стабільність у фінансових питаннях, адже його бізнес знаходиться в Україні й через війну бачить в цьому проблеми. Зізнався, що в майбутньому це буде сурогатне материнство і це питання досить недешевого характеру. Тому, для того, аби почати цей процес знадобиться мінімум 50 тисяч доларів.

“Це буде сурогатне материнство. Це недешево, дуже недешево. Почати цей процес мені потрібно як мінімум 50 тисяч доларів”, – розповів Андрій.

Андрій Хветкевич оголосив дату весілля
Андрій Хветкевич розповів про майбутню дитину у шлюбі з чоловіком

Також Дьомін поцікавився, чи розглядала пара на роль матері дитини подружку Андрія Хветкевича, блогерку Надін. Чоловік каже, що не розглядали такий варіант, однак, якщо вона захоже можна це питання обговорити.

“Ні, не розглядали, але, якщо вона захоче, то можемо розглянути”, – відповів Хветкевич.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.