Джамала розповіла, як її підсиділа подруга Тіни Кароль Юлія Саніна: “Я мала вести Євробачення”

Джамала та Юлія Саніна відомі та дуже популярні українські співачки. Їхній стиль дуже різниться, але їх обох дуже любить і поважає українська публіка, яка захоплена творчістю жінок.

Кожна з жінок була гідна стати частиною такого масштабного шоу, як Євробачення, але участь, виступ і його ведення – це все різні рівні, яких знову ж таки гідна кожна. Але нашу країну цього року представив гурт “TVORCHI”, які зайняли 6 місце. А от Юлія Саніна стала ведучою. На цю роль дуже ретельно обирали кандидатів за дуже високими критеріями.

Юля Саніна з Джамалою

Юля підійшла ідеально, адже вона має досвід, неймовірну популярність серед слухачів, гарний рівень англійської та тонке відчуття музики, а також харизму. Всі ці фактори у сумісності неймовірно важливі. Кандидатуру Саніної розглядали з самого початку, адже вона дуже крута артистка і людина.

Але насправді, спочатку ведучою мала стати Джамала, але у новому інтерв’ю жінка Джамала зізналась, що мала вести “Євробачення 2023” у Ліверпулі замість Юлії Саніної. Проте сама співачка  відмовилася від цієї пропозиції, оскільки в той проміжок часу вона ретельно готувалася до шоу. У той час вона була зайнята прем’єрою альбому “QIRIM”, яку не могла перенести і в яку вклала всю свою душу та свій біль за народ. За словами Джамали, її колега Юлія Саніна була неперевершена в ролі ведучої конкурсу, і краще б за неї ніхто з цим не впорався. Адже фронтвуменка гурту “The Hardkiss” змогла відкритися в цій ролі та проявити себе з нової сторони, адже Юлі притаманна сором’язливість.

Джамала на інтерв’ю

Тож, все сталося так, як і повинно було, адже Саніна насправді була на своєму місці, а Джамала в цей час не розтратила свій потенціал та натхнення на створення дуже важливого для неї проєкту.  І головне те, що від цього рішення не постраждав ніхто, навпаки всі залишились щасливими та реалізованими.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?