Головні страждалки України, які плачуть кришталевими сльозами: Настя Каменських, Камалія, Катя Репяхова

Далеко не кожна зірка може собі дозволити плакати на людях. Але деякі знаменитості часом навіть перегинають палицю, показуючи усі свої емоції глядачам.

Настя Каменських

Каменсиких показала свій раціон
Головні страждалки України

Знаменита українська співачка Настя Каменських ніколи не боялася показувати своїм шанувальникам емоції. Однак, не можна сказати, що завжди аудиторія ставиться до них зрозумінням, а також цінує можливість побачити артистку з іншої сторони. Наприклад, останнє інтерв’ю, в якому Каменських заплакала було вщент розкритиковано, а Настю звинувачували у поганій акторській грі.

Камалія

Камалія розповіла історію свого дуету на премії YUNA
Головні страждалки України

Найбагатша співачка України також ніколи не боїться показати свої гірки емоції. Особливо на початку повномасштабної війни в Україні українці мали можливість у цьому переконатися. Камалія регулярно оприлюднювала відеоролики, на яких сильно плакала та кричала. На відміну від Насті Каменських у поганій акторській грі звинувачувати її було неможливо.

Катя Репяхова

Катя Репяхова показала результат пластики губ
Головні страждалки України

Молода дружина Віктора Павліка набула великої популярності завдяки особистому блогу в соціальній мережі Instagram. Її аудиторія зростає з кожним днем, а контент завжди має оновлюватися. Звісно, не обходиться без без драм та сліз, адже сторінка про стиль життя пари. Свої публікації Катя присвячує чоловіку, сину, а також собі і всьому, з чим вона зіштовхується у буденність.

Остап Ступка

Головні страждалки України

Син знаменитого українського актора Богдана Сильвестрович Ступки Остап Ступка останнім часом пережив нелегкі речі, адже очікує суду стосовно ДТП, яке він влаштував в столиці.

Під час інтерв’ю зірка нас тримав в себе і навіть заплакав. Ведучий зі здивуванням поставився до даної сцени, відмітивши, що актор не боїться сліз, як більшість чоловіків.

Злата Огнєвіч

Злата Огнєвіч не стримала емоцій та розповіла всю правду – любові не приховує
Головні страждалки України

Співачка також може продемонструвати публіці свої сльози, і особливо часто це стало відбуватися після її участі у романтичному реаліті-шоу. Зокрема, переживши драму з Андрієм Задворним, Злата дозволяла собі зі сльозами на очах розповідати публіці про своє розбите серце та образи, що їй було нанесено.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.