Катерина Репяхова через елайнери не вимовляє букву “р”, а сина просить говорити – Павлік виховує обох

Блогерка Катерина Репяхова стала відомою в медійному світі після шлюбу з музикантом Віктором Павліком, в якого вона донедавна працювала концертною директоркою.

До співпраці з відомим співаком української сцени Віктором Павліком, Катерина Репяхова мала успішну роботу з психологом Дмитром Карпачовим. Зізналася, що після цього в неї почалося справжнє доросле життя, хороші заробітки та дорогі покупки.

Цікаво, але після того, як Репяхова стала директоркою гастрольної діяльності Карпачова, її майбутній чоловік Павлік відразу “переманив” жінку до себе. Так і почалася їхня історія романтичних взаємин. Зізналася, що у Віктора Франковича почала заробляти в рази більше, тому без сумніву продовжувала з ним співпрацю, тим більш, в той час Дмитро втомився їздити містами й занурився в роботу онлайн.

Катя Репяхова
Катерина Репяхова через елайнери не вимовляє букву р

Катерина Репяхова завжди була задоволена собою та зовнішністю, однак нещодавно вирішила удосконалити природну красу й вдатися до ряду пластичних операцій. Спочатку Репяхова збільшила губи за допомогою філера, потім виправила дефекти носа, адже їй не подобався його кінчик та в додачу лікар зробив дівчині ліпофілінг підборіддя.

Блогерка зізналася, нині вона задоволена собою, вчиться правильно фарбуватися, аби вдало підкреслювати свої переваги, ходить до спортзалу, а ще поставила на зуби елайнери для усунення невеликих вад розташування зубів.

Цього разу Катерина Репяхова оприлюднила в сторіз соціальної мережі Instagram, де чоловік Віктор Павлік вчить дружину правильно вимовляти букву “р”, адже через наявні ковпачки, чітко вимовляти деякі літери досить складно.

“Не дивлячись на те, що у чоловіка хвора рука, він мені допомагає”, – розповіла Репяхова.

Катерина Репяхова через елайнери не вимовляє букву р

Почувши цей вислів, Віктор заходився тренувати чіткість цієї літери у його дружини словами, які починаються на “р”: “Скажи Рак, скажи Риба, Рука”.

Нагадаємо, що Катерина Репяхова розповіла про обстеження її сина Михайла у лікарів, які налякали жінку ще більше. 2-річний Михась майже нічого не говорить, тому фахівці медицини припустили, що Катерина занесла якусь інфекцію в період вагітності.

Схожі статті

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?