“За що мені це”: 55-річний Остап Ступка вразив зізнанням про покійного батька Богдана Сильвестровича

Спадкоємець акторської династії Остап Ступка дав перше інтерв'ю після влаштованого ним ДТП в Києві та розповів, як він та його сім'я почувається після смерті Богдана Сильвестровича.

Весною 2023-го знаменитий український актор Остап Ступка потрапив в дорожньо-транспортну пригоду, яка перевернула його життя. Після даного інциденту його репутація безповоротно постраждала, а деякі глядачі навіть задаються питанням, як артист ще не потрапив під вплив культури скасування.

Остап Ступка розплакався на камеру через стосунки з дружиною
Остап Ступка розповів про життя після смерті батька

Декілька місяців Остап мовчав, і лише нещодавно дав ексклюзивне інтерв’ю для Олексія Суханова. Примітно, що розмова відбулася у доволі простій обстановці: на сходах. Здебільшого тема стосувалася саме ДТП, але журналіст не міг оминути і Богдана Сильвестровича, за яким так сильно сумує вся Україна.

Остап Ступка розповів про життя після смерті батька

Так, сім’я рідко спілкується з журналістами, а отже і пана Богдана згадувала у публічному просторі не так часто. Втім, у своєму новому інтерв’ю Остап щиро зізнався, що з відходом його батька світ перевернувся догори дригом. Мовляв, саме після його смерті розпочалися усі важкі події в країні, а також і в його сімейному житті.

“Я подумав, за що це мені таке? Чому? Це, може, людині дається якесь випробування. Або це знак “стоп”, або це знак “подумай, обернися”. У кожного свій час виправляти помилки, адже всі ми люди і все робимо помилки так чи інакше. Можливо, до мене в 55 років прийшов такий знак жорстокий, щоб я зупинився і про щось подумав, що переосмислив і переоцінив. Це шанс, розуміння, знак, образ, що завгодно. Таким жорстоким способом доля або батько з небес сказав мені:” Зупинись”, – каже Ступка.

Остап Ступка розповів про життя після смерті батька

Ситуацію з аварією Остап сприймає не просто як урок, але допускає, що це батько чи Господь намагаюся таким чином поставити його на шлях істинний. Коли ж мова зайшла про його шлюб, який ледь теж не зруйнувався ще на початку війни, Остап взагалі заплакав.

Примітно, що мережа вже активно реагує на почути, і не можна сказати, що повірила сину Богдана Сильвестровича. Не дивлячись на все сказане, аудиторія схиляються до того, що таким чином чоловік намагається врятувати своє ім’я.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.