Зрадив одну, забрав будинок в іншої: Полтавська згадала за колишніх Остапчука та їхню ворожнечу – “Так легше”

Український телеведучий Володимир Остапчук своїми скандальними розлученнями досі залишається на слуху у пересічних громадян, адже мирно розійтися з колишніми жінками не вдалося.

У новому випуску YouTube-проєкту “Мекнув-питайте” Володимир Остапчук разом з зірковими гостями – музичним виконавцем Віктором Павліком та холостяком Микитою Добриніним обговорювали тему колишніх, яка є знайомою кожному з них.

Віктор Павлік має четверту дружину, тому тричі розлучався та переживав цей непростий етап в житті. А от Микита Добринін побудував стосунки після закінчення реаліті-шоу “Холостяк-9”, з переможницею Дашею Квітковою, однак у 2023 році пара оголосила про розрив їхнього шлюбу.

Нова дружина Остапчука, 23-річна журналістка Катерина Полтавська знову згадала за попередніх жінок свого коханого та їхні непрості взаємини. Дівчина переконана, що після розриву відносин дівчатам простіше вважати своїх колишніх поганими, аби виправдати своє негативне ставлення до них.

Катя Полтавська згадала за колишніх Остапчука та їхню ворожнечу

“Я вважаю, що це виправдання для себе, бо колишній поганий і я тому з ним розійшлася. Ну так легше переживати розставання, тому що, якщо ти будеш продовжувати думати, що він класний, то типу, чому я втратила ці стосунки”, – зазначила за кадром Полтавська.

Катя Полтавська згадала за колишніх Остапчука та їхню ворожнечу

Таким чином, Катерина натякнула, чому Володимир має негативні взаємини після розлучення з обома жінка. Перша дружина Олена Войченко публічно звинуватила у зрадах ексчоловіка, а друга кохана, нотаріус Христина Горняк досі не змогла домовитися з колишнім за поділ спільного нажитого майна.

Христина Горняк та Володимир Остапчук
Катя Полтавська згадала за колишніх Остапчука та їхню ворожнечу

Володимир Остапчук переконаний, що дружба між колишніми – річ неможлива, якщо вас не пов’язують спільні діти. В такому випадку слід будувати здорові батьківські стосунки, аби не зашкодити своїм дітям.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.