Мурат Налчаджиоглу з новою донькою спільно проводять час – нова дружина нагородила, а чоловік тепер виховує

Турецький підприємець Мурат Налчаджиоглу після розлучення з поп-дівою Ані Лорак одружився вдруге на візажистці зі столиці Лілії Реус та вже займається вихованням своєї нової доньки.

Цього літа Мурат Налчаджиоглу офіційно взяв в дружини 27-річну жінку з України Лілію Реус. Парочка показала кадри з гучного весілля в Конча-Заспі та кожного дня діляться сімейною ідилією.

Тож, поки зрадниця України, емігрантка Ані Лорак ніжиться на відпочинку в Іспанії з тренером духовних практик Ісааком Віджраку, Мурат “відібрав” доньку Софію та познайомив її з новою мамою, з якою, схоже дівчинка знайшла спільну мову.

Однак в Налчаджиоглу поповнення, адже чоловік став батьком вдруге доньки дружини Лілії від попереднього шлюбу. Чоловік прийняв кохану з дитиною, адже сам є батьком 12-річної Софії.

У Мурата Налчаджиоглу з'явилася друга дитина
Лілія Реус з донькою Олександрою

Турецький підприємець вивіз все сімейство на рідну землю, тому родина розглядає культурну спадщину Туреччини в курортному містечку Каппадокія. Щобільше, Мурат дозволив собі зняти люксовий номер на всіх членів родини за 12 тисяч гривень, що є середньою заробітною платою для деяких громадян України.

Лілія Реус опублікувала нові відео у своєму Instagram, як коханий проводить час з новою донькою Олександрою та займається розвитком її талантів. Дитина захопилася процесом створення нової тарілки з глини під керівництвом гончаря та зіркових батьків.

Мурат Налчаджиоглу з новою донькою спільно проводять час

Схоже, що дівчина має хист до гончарного мистецтва та виробів побутових речей своїми руками, які будуть мати користь для всієї сім’ї.

Нагадаємо, Лілія Реус нещодавно відсвяткувала свої 27 років. З цієї нагоди Мурат з дівчатками привітала жінку розкішними букетами, святковим тортом та кульками, а також дарували їй посмішку упродовж свята у вигляді танців та анімаційних шоу.

Схожі статті

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.