Колишня дружина Остапчука досягла бажаного: Горняк покидає Україну та вирушає в затяжну дорогу – “Поїхали”

Юристка Христина Горняк з початку повномасштабної війни проживає на дві країни, втім ніколи не забуває за Україну й завжди повертається на рідну спадщину.

Нотаріус Христина Горняк намагається радіти життю, попри всі негаразди, на її шляху. Після розлучення з Володимиром Остапчуком у 2022 році для неї настав новий етап – юристка, сама того не підозрюючи, отримала чималу аудиторію в соціальних мережах, які уважно спостерігають за перебігом її любовного сюжету після скандального розриву стосунків з шоуменом.

Утім, це не єдина проблема красуні. Лікарі поставили Христині Горняк діагноз – атрофія лоханок лівої нирки. Зізналася, що ця хвороба не проявлялася ніяк, адже всі аналізи були, як в абсолютно здорової людини. Наразі фахівці запевняють, що Христина може жити, як здорова людина з однією ниркою, яка здатна опрацьовувати набагато більше, чим потрібно.

Син Софії Ротару кинув оком на Христину Горняк
Горняк покидає Україну та вирушає в затяжну дорогу

Після грандіозної вечірки “ORA”, яку Христина Горняк організувала задля благодійної діяльності, жінка повідомила про повернення до Відня, в якому паралельно продовжує жити на період війни в Україні. На юристку чекає довгий шлях, аби дістатися кінцевої зупинки маршруту.

“Так гарно провела час тут в Києві. Стільки усього зробила, стільки разом корисного ми з вами побачили, всюди побувала, час і поїхати до Відня! Знайти квиток було складно, але поїхали. Попереду мене чекає: Ужгород, Дебрецен, Відень”, – повідомила Христина.

Горняк покидає Україну та вирушає в затяжну дорогу

Нагадаємо, що проєкт ORA – мотиваційний простір, який створений Христиною для натхнення сучасних жінок, які вчаться любити себе, шукають своє покликання та прагнуть дізнатися щось нове в різних сферах діяльності.

Схожі статті

Колишня Олександра Пономарьова розповіла про його цивільну дружину: ховає кохану за високим парканом

Відомий співак Олександр Пономарьов багато років приховує правду про особисте життя після численних новин про його шлюбу та романи. Однак, Вікторія Мартинюк розповіла про його цивільну дружину.