Багатодітний Григорій Решетнік зізнався, що не збирається зупинятися і вразив натяком: “Чотири сини – мрія”

Популярний український телеведучий Григорій Решетнік публічно натякнув на своє бажання стати батьком ще раз, чим неабияк здивував своїх шанувальників.

Наприкінці 2020-го Григорій Решетнік став батьком втретє. У чоловіка знову народився син, якого назвали Сашком. Фанати неабияк дивувалися витримці дружини зірки Христині, яка за короткий період часу стала багатодітною матір’ю. І тим не менш, жінка не припиняла дивувати: вона неймовірно швидко схудла, займалася не тільки дітьми, але й власним блогом та організацією робочого простору чоловіка, тощо.

Григорій Решетнік вразив натяком

Дружині Григорія Решетніка вдалося показати всій країні, що це таке – бути супермамою.

Дружина Григорія Решетніка вразила зізнанням про зради
Григорій Решетнік вразив натяком

Після початку повномасштабної війни в Україні сім’я була вимушена евакуюватися на захід. Пара осіла в Івано-Франківську, де їх прийняли у себе в гостях батьки Христини. Туди ж переїхали і батьки Григорія, які раніше мешкали в Миколаєві. По сей день свати проживають разом.

Коли ж у Києві стало відносно спокійно зіркова родина повернулася і вже почала активно обговорювати можливість усиновлення дитини. Із дітьми Григорій та Христина дане питання обговорили, але далі справа не дійшла. Хоча телеведучий продовжує натякати на бажання стати батьком ще раз.

Григорій Решетнік вразив натяком

Так, знаменитість оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію сімейства футболіста Зідана. У кадрі він постав зі своєю дружиною та спадкоємцями. У дописі Григорій заявив, що чотири сини — це мрія. І безсумнівно Христина бачила даний пост.

Нагадуємо, що пара виховує хлопчиків з невеличкою різницею у віці. Дмитро, Іван та Олександр активно граються разом, прекрасно ладнають і швидко ростуть. Абсолютно всі неймовірно активні та мають жагу до знань, а тому Христина активно отримує компліменти у мережі за свою витримку, терпіння та неймовірну любов до дітлахів.

Сам Григорій не приховує того факту, що велика кількість дітей вимагає відповідних витрат, а тому декілька років тому він був вимушений підвищити свою завантаженість на роботи. І тим не менш, йому це лише в радість і приносить велике щастя. Хтозна, можливо незабаром пара дійсно забере дитину з притулку?

Схожі статті

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?