Одружений переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин розповів, на що пішов, щоб забезпечити дружину і доньку

Роман Сасанчин є двократним переможцем головного талант-шоу України "Голос країни", який полюбився глядачам понад 10 років назад і досі залишається на високому рівні.

Роман є не лише артистом, а ще й сім’янином, до того ж досить гарним, оскільки він дуже піклується та переживає за добробуту своїх дружини й дочки. Попри те, що Романові лише 21 рік, він дуже відповідальна людина і гарний чоловік, який готовий брати на себе питання заробітку, піклування та захисту своєї родини. Колись Роман вже працював касиром в АТБ заради того, щоб у нього було за що годувати себе та дружину. Це ще було за часів карантину. Але там факт того, що хлопець не боїться роботи й не марить зірковістю – це вже плюс.

Роман Сасанчин

Нині Роман також шукає виходи аби триматися на плаву. Оскільки з приходом війни у нашу країну ринок праці став набагато меншим, роботу у творчій професії неймовірно складно знайти. Здається, що лише суперзірки зараз тримаються на рівні та мають змогу давати концерти. Але ж це й шлях Романа, він хоче продовжувати бути співаком і займатися тією справою, яка йому до душі, а не заради виживання.

Заради Іванни та своєї донечки Елізабет Рома ладен на все. Звісно, він весь час війн працював не за своєю сферою діяльності, а там, де є стабільний дохід. Хлопець ніколи не розповідав, через що йому довелося пройти заради родини, але зараз Сасанчину це необхідно. Тому він написав цілий пост.

“Майже весь час який у мене був я приділяв роботі не по своїй професії, щоб хоча б чимось забезпечити життя своїй дружині та найбільше донечці, якій на той час було 2 місяці. Пропрацювавши відносно тривалий період, одного вечора, повертаючись додому з роботи я запитав дружину: “Чи влаштовує тебе наше життя, що є на сьогодні, і чи готова ти піти разом зі мною на нові та ризиковані кроки?”, на що отримав відповідь — “Так, готова! Давай спробуємо”. Ми дійшли до такого спільного висновку: Дружина з Елізабет їдуть на деякий час в гості до рідної сестри за кордон, а я маю термін, за який спробую щось реалізувати” — розповів Рома.

Пост Романа

Тобто, життя Іванни та Елізабет за кордоном було спільним рішенням. І здається, у Роми вийшло те, чого він прагнув, адже нещодавно хлопець випустив новий кліп на свій новий трек. А це вже початок шляху.

Схожі статті

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?

“Син” Олега Винника відрікся від нього і вразив зізнанням про відношення до співака: “Зараз всі знають”

Знаменитий український виконавець Андрій Кравченко, який здебільшого прославився через свою неймовірну схожість на Олега Винника прокоментував ставлення до артиста.