35-річна Леся Нікітюк за донат у вигляді пікапа придбала авто для захисників: шукає долю серед красенів у хакі

Зірку Нового каналу Лесю Нікітюк активно обговорюють в мережі через її таємницю в особистому житті, адже правда почала показуватися назовні тільки зараз, блогером Богданом Беспаловим.

Телеканал СТБ неодноразово пропонував білявій красуні стати новою героїнею романтичного реаліті-шоу “Холостячка-3”. Однак Нікітюк майстерно відхрещувалася від цієї пропозиції й не надавала жодної конкретної відповіді без жартів.

Після 24 лютого багато українських знаменитостей включилися в благодійну діяльність, кожного дня донатять на ЗСУ, влаштовують благодійні заходи та активно боронять інформаційний фронт в соціальних мережах, повідомляючи про нинішню ситуацію в Україні.

Нещодавно Леся Іванівна змогла надати свою вагому допомогу для Збройних сил України. Ведучій Нового каналу вдалося придбати та передати авто для українських захисників та захисниць.

Сама ж знаменитість назвала це донатом у вигляді пікапа. До неї звернулися чоловіки, які цілодобово працюють, захищаючи своїх громадян. Одне з головних завдань – знищувати ворожу техніку, тому для цього їм конче необхідні автомобілі для роботи.

Леся Нікітюк за донат у вигляді пікапа придбала авто для захисників

Додала, після цього звернулася до друзів, волонтерів з проханням пригнати пікап. Нікітюк щаслива, адже за декілька тижнів місія була виконана, авто вже стояло та фарбувалося в колір захисників.

Така діяльність Лесі Нікітюк заслуговує на повагу від звичайних пересічних громадян. 35-річна телеведуча стверджує, що основна сила українців в їхній єдності та взаємодопомозі.

Нагадаємо, що медійний колега Слава Дьомін розсекретив, що вибагливій зірці подобаються чоловіки у військовій формі. Її приваблюють мужність, сила та незламність духу, проте того самого знайти досі не вдалося. Натомість блогер Богдан Беспалов розсекретив, що жінка прагнула стати нареченою одного впливового чоловіка й, нібито завдяки йому Нікітюк отримала таку блискучу кар’єру на Новому каналі.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.