“Він їй забороняє”: чоловік Гайтани видав сімейну таємницю і не зміг приховати, чому співачка зникла зі сцени

Колись неймовірно знаменита популярна співачка Гайтана могла і далі продовжувати підкорювати сцену, але артистка раптом зникла з естради. Що сталося?

Піку своєї слави Гайтана досягла 15 років тому. Музику артистки полюбляла доволі різна аудиторія, але тим не менш шанувальників у неї було досить. І хоча на співачку чекало світле майбутнє в шоу-бізнесі, вона прийняла абсолютно інше рішення: раптово зникла зі сцени і більше не поверталася.

Зараз Гайтана заміжня. Виконавиця щаслива у шлюбі та виховує маленьку донечку. Соціальних мережах артистка не надто активна, хоча час від часу показує публіці свою сім’ю. Втім, фанати чекають, коли ж Гайтана влаштує велике повернення, а воно все не стається…

Чоловік Гайтани видав сімейну таємницю

Гайтана
Чоловік Гайтани видав сімейну таємницю

Нещодавно відомий блогер Богдан Беспалов поділився своїми думками стосовно занепаду кар’єри артистки. За його словами, він спілкується з чоловіком зірки. І з їхніх розмов він міг зробити деякий висновок. Мовляв, складається враження, ніби благовірний Гайтани забороняє їй займатися музичною кар’єрою.

Куди зникла зі сцени Гайтана і чим вона зараз займається
Чоловік Гайтани видав сімейну таємницю

“Спілкувався вчора з чоловіком Гайтани в Інстаграмі. Не перший раз за останній рік. Що відбувається? Складається враження, що він їй забороняє створювати музику і давати інтерв’ю. Можливо я себе накручую, але такі категоричні відмови, і не тільки мені…. Дуже шкода. Гайтана заслуговує на те, щоб бути зіркою”

Чоловік Гайтани видав сімейну таємницю

Нагадуємо, що 2016 року Гайтана вийшла заміж за свого продюсера. Сталося за цілком таємно, але згодом артистка вирішила розповісти світу про свій новий сімейний статус.

Весіллю передувала довга історія боротьби Гайтани за своє кохання. Так, в нульових співачка співпрацювала з іншим продюсером — Едуардом Клімом. І хоча він був одруженим, це не зупинило обидвох. Доволі скоро між артисткою та її продюсером закрутився роман, в результаті якого Едуард прийняв рішення піти з родини. Але союз, на який наважилася Гайтана не був міцним, і зруйнувався перед найпершими проблемами, які зустрілися подружжю. Згодом Гайтана розповість, що більше ніколи не наважиться на подібну авантюру та не погодиться на таку роль.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.