Витратити будь-які гроші та прийняти всі недоліки: на що Наталія Могилевська пішла заради коханого-багатія?

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська 20 років намагається влаштувати особисте життя, але кожного разу щось стає на заваді до щастя.

Роман Наталії Могилевської та бізнесмена Єгора Долініна був неймовірно бурхливим. Журналісти з великим задоволенням слідкували за протіканням цих стосунків, пророчили закоханим швидке весілля та народження дітлахів. І варто відмітити, що молоді люди на той час і самі вірили у те, що їм вдасться побудувати міцну сім’ю.

На що Наталія Могилевська пішла заради коханого-багатія

Вони захопливо давали інтерв’ю, розповідали про силу свого кохання та з оптимізмом дивилися вперед. Але пізніше стало відомо, з якими складнощами довелося зіштовхнутися Наталії.

На що Наталія Могилевська пішла заради коханого-багатія

Виявляється, її бойфренд так сильно ревнував її до роботи, що довелося робити вибір. Для того, аби знайти баланс, Наталія Могилевська не пошкодувала грошей і придбала квартиру в столиці, поруч з квартирою Єгора, щоб мати можливість будь-який момент відлучитися попрацювати, адже робочий простір Наталії тиснув на Єгора.

Наталя Могилевська і Єгор Долінін
На що Наталія Могилевська пішла заради коханого-багатія

Окрім цього у чоловіка було троє дітей від попереднього шлюбу, яких Наталія прийняла наче рідних. З’являлась інформація, що молодшу вона полюбила настільки, що перед сном цілувала їй пʼяти. Тоді ж Могилевська вперше заговорила про те, що хоче стати матір’ю і буде над цим активно працювати. Поповнення в сім’ї не сталося. За яких причин мрія залишилася лише мрією є загадкою по сей день.

Єгор тим часом розповідав публіці про те, що Наталія змушує ставати його кращим. Сама Могилевська також активно працювала над собою, вдосконалювалася і віддано намагалася побудувати свій острівець щастя.

Через 5 років стосунків пара повідомила про те, що роману прийшов кінець. Поступово обидва почали виходити на люди з іншими партнерами, але також неодноразово Наталія говорила, що Єгор був її найбільшим коханням.

Незабаром Долінін одружився. Даний крок став приголомшливим для фанатів Наталії, які щиро вірили, що він довго не зможе оговтатися від цього розставання. Його новою обраницею стала молода, світловолоса красуня, яка вочевидь змогла дати йому усе необхідне.

Схожі статті

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.