Катя Полтавська зізналась, чому до них з Остапчуком рідко приходять гості: “Ніхто не хоче спілкуватися”

Катерина Полтавська стала доволі відомою завдяки стосункам з шоуменом і телеведучим Володимиром Остапчуком. І змогла частково змінити його життя та зробити його кращим.

Полтавська стала справжнім яскравим промінчиком у житті Володимира Остапчука після його чорної полоси в житті та ситуації з розлученням з Христиною Горняк. Здається Катя з’явилась у його житті дуже вчасно і змогла позитивно вплинути на чоловіка. Він став набагато спокійнішим, домашнім та більш турботливим.

Катерина Полтавська
Остапчук і Полтавська

Дівчина обирає здоровий спосіб життя, саме тому вона зазвичай слідкує за своїм харчуванням і займається у спортзалі. Також, Володимир, який полюбляв раніше “мекнути” вже 4 місяці взагалі не вживає міцні напої і це дуже позитивно відгукується на його здоров’ї. І все це він робить через те, що його обраниця не вживає таке.

Загалом життя Остапчука змінилося, він сам став якоюсь ніби іншою людину. Не прагне уваги до себе, не вистрибує всюди де потрібно і непотрібно. Таке враження, що він нарешті став дорослим та серйозним чоловіком. За Катю Володимир несе повну відповідальність, адже дівчина майже на повному його забезпеченні.

Остапчук вже встиг познайомити Катю зі своїми друзями і своєю компанією. Дівчину дуже поважають його друзі і саме вони першими помітили зміни у поведінці Володимира. Це насправді дуже гарний показник. Саме тому вони можуть збиратися компанією та рощмовляти або грати в різні ігри.

Та у себе вдома Остапчук і Полттавська не часто зустрічають гостей, проте сьогодні у пари буде саме такий день. Катя виклала у сторіс, що вони чекають гостей, а потім розповіла, чому це стається так рідко.

“Гості у нас рідко, тому що ми не бухаємо, а з такими неприємними людьми ніхто не хоче спілкуватися” – написала Катя.

Сторіс Каті
Сторіс Каті

Звісно, це лише жарт, але ж насправді у житті стаються такі ситуації, коли один прпиняє пити, а інший зникає з його життя. Але це несерйозно.

Схожі статті

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.

Катя Осадча та Юрій Горбунов вразили кадрами свого затишного двору – фасад весь в зелені та зона барбекю

Катя Осадча та Юрій Горбунов, які всі свята просиділи вдома, поділилися ексклюзивними фотографіями, на яких показали інтер'єр свого особняка всередині, незвичайний фасад зовні та зону відпочинку.

Перший чоловік Сніжани Єгорової – повна її протилежність: у цьому священника і не впізнати Семена Горова

Перший чоловік Сніжани Єгорової Семен Горов змінив імідж, підписники фотоблогу такого не очікували. Як зараз виглядає та чим займається відомий український режисер?

43-річна Тоня Матвієнко сказала, чому її старша донька від першого шлюбу більше не живе з нею: “Не вистачає”

Відома співачка Тоня Матвієнко зізналася, чому її 25-річна донька відмовилася проживати в одному будинку з матір'ю, вітчимом та маленькою сестричкою.

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?