Який діагноз приховала Аліна Гросу? Коханий хворої співачки не став її підтримувати: виклала круглу суму сама

Молода українська співачка Аліна Гросу минулого року неабияк схвилювала свою аудиторію новинами про проблеми зі здоров'ям. Але деталей не послідувало.

На даний момент популярній українській виконавці Аліні Гросу 27 років. За її плечима дитинство, про яке мріє безліч дівчат, непростий період навчання у москві, невдалий шлюб з бізнесменом Олександром Комковим, який зруйнувався через півроку після весілля, а також неоднозначні стосунки з росіянином Романом Полянським. І остання не менш важлива подія, яка відбулася перед рішенням Аліни поїхати на навчання в Сполучені Штати Америки — операція.

Який діагноз приховала Аліна Гросу

Аліна Гросу у 27-річному віці стала ученицею і вдосконалює професійні навички
Який діагноз приховала Аліна Гросу

Неочікувано для шанувальників Гросу вийшла на зв’язок на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, повідомивши про те, що вона пережила хірургічне втручання. До цього декілька місяців артистка відвідувала лікарів та час від часу публікувала фотографії, на яких було помітно, що Аліна лежить під крапельницями. Який саме діагноз не давав спокою артистці залишалося загадкою.

Так само було незрозуміло, куди подівся її бойфренд Роман Полянський. Гросу неодноразово поскаржилася на те, що в період реабілітації подбати про себе вона має сама. Незабаром українські журналісти заскочили актора на заході в москві, що означало, що в такий важкий період він знаходився не поруч з виконавицею.

Здавалося, що відновлення йде за планом і незабаром співачка вже опинилася в Каліфорнії. Як раптом вона знову зникає, а потім виходить на зв’язок з Індії. Гросу не змогла втримати у таємниці, що реабілітація не пройшла як необхідно. Як результат, виконавиця витратила шалені гроші на догляд в аюрведичному реабілітаційному центрі.

І лише через декілька тижнів вона змогла повернутися до Штатів та продовжувати удосконалювати свої навички в акторській майстерності. Діагноз Аліни досі не розкритий.

Аліна Гросу не сумує за Полянським
Який діагноз приховала Аліна Гросу

Примітно, що за увесь цей час Роман жодного разу не підтримав співачку публічно, не засвітився поруч з нею, і не говорив про неї журналістами. Пізніше Гросу відхрестилася від колишнього бойфренда, який, окрім помітної недбалості в стосунках, не надто переймався і через долю Батьківщини Аліни, довго мовчав, а потім повернувся на росію.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.