Зрадники зібрались до купки: чернівчанка Ані Лорак публічно підтримала мовчунку Анну Асті з Черкас

Колекція зірок-зрадників поповнюється з кожним разом, однак найцікавіше спостерігати, як такі знаменитості підтримують одне одного у своїй творчості, продовжують жити у рф та мовчати про війну.

Російськомовна співачка Ані Лорак українського походження після 24 лютого прийняла позицію вільного артиста поза політикою. Однак через деякий час змогла прокоментувати мовчазну позицію, мовляв, їй досить важко бути між двох вогнів.

Уродженка українського міста Черкаси, яка виступає під сценічним іменем Анна Асті далеко від колеги Лорак не пішла. Дівчина, яка розпочинала свій шлях на території України продовжує мовчати, підтримувати дії росії, випускати нові російськомовні треки без гризіння совісті.

Ані Лорак виступить у росії
Ані Лорак публічно підтримала мовчунку Анну Асті

Далі ще цікавіше, адже Ані Лорак публічно підтримала свою так звану подружку у презентуванні нової пісні “Царица” та привітала артистку у своєму Instagram. Така поведінка обурює українських пересічних громадян, адже дві зазначені знаменитості продовжують працювати та вносити свої внески російській федерації для продовження цієї війни.

Ані Лорак публічно підтримала мовчунку Анну Асті

Щобільше, Анна Асті досі має українське громадянство, адже з паспортом України їй легше перебувати за кордоном. Блогер Богдан Беспалов повідомив, що з початку повномасштабного вторгнення співачка приїхала до рідних в місто Черкаси, попрощалася та втекла до росії. Додав, що знаменитість мовчить, бо так її переконав чоловік з аб’юзивним ставленням, російський бізнесмен Станіслав.

Аби зірка почала відкрито виступати проти всіх воєнних дій, Станіслав втратив чималі заробітки. Однак це Анну ніяк не виправдовує, адже терпіти приниження від такого чоловіка, мовчати не по своїй волі та не мати ніякого права відстояти свою позицію та думку може тільки слабка духом людина.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.