Друг Мішиної Євген Кот став викладачем курсу хореографії в інституті Поплавського: приєднався до інших зірок

Євген Кот – один з найяскравіших танцівників та хореографів України, оскільки він неодноразово брав участь у шоу "Танці з зірками", де здобував перемогу.

Танцювати разом з Євгеном мріє напевно кожна жінка, яка хоча б раз бачила його на паркеті. Адже його рухи просто затамовують подих, за його танцями хочеться спостерігати вічність. І саме це демонструє його як справжнього професіонала своєї справи.

Євген Кот
Євген Кот

Загалом танці відкривають людину, вони допомагають пізнати своє тіло, свою душу, свою суть. Здавалося б такий легкий процес, але ж ні, він магічний. І пізнати це можна лише тоді, коли сам починаєш поринати у цей загадковий і багатогранний світ.

Кота дуже поважають колеги, адже він дуже серйозно і професійно ставитися до своєї роботи. А також його ідеї є дуже цікавими та масштабними. Наприклад, зараз Євген разом зі своєю дружиною Наталію Татаринцевою працюють над створенням авторського шоу “Танцюй зі мною”. Де вони зібрали команду професійних танцюристів і разом з ними створюють щось неймовірне. Команда планує вже восени влаштувати тур по містах України. Головною метою проєкту є показати, що професія танцівника не зупиняється на участі в телепроєктах і що вони також можуть принести користь Україні.

Та це ще не всі досягнення Євгена у професійній сфері. Річ в тому, що зараз Кот набирає студентів київського університету культури імені Михайла Поплавського га свій власний курс з хореографії. Тобто, Євген став зірковим викладачем цього навчального закладу і це неймовірно.

Євген Кот став викладачем
Євген Кот став викладачем

Тож, молоді студенти мають чудовий шанс навчитися унікальних рухів та знанням у Євгена

Кота, який точно знає, як навчити рухатися без затисків будь-кого. Адже на “Танцях з зірками” Женя мав різний досвід.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.