Валерій Залужний особисто запросив Ектора Хіменеса-Браво на важливу зустріч ЗСУ: “Я завжди готовий”

Ектор Хіменес-Браво за 15 років свого життя і роботи в Україні встиг стати громадянином нашої держави і зробити великий внесок у культуру та розвиток кулінарії.

Шеф-кухар не просто так обрав Україну країною для розвитку свого потенціалу та життя. Йому неймовірно подобається ритм життя тут, люди, ставлення один до одного. Одного разу Ектор сказав, що кращих людей, ніж українців не існує. А він точно знає про що каже, адже за своє життя відвідав на одну країну. Тим паче в Україні його завжди оточує величезна кількість колег, друзів та знайомих. І він бачить які ми, українці.

Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво

Тож насправді Хіменес-Браво міг би легко залишити Україну коли розпочалася війна. Але чоловік твердо вирішив, що він залишається тут і робить все що може заради перемоги. Так, Ектор почав готувати для військових, влаштовувати благодійні обіди і вечері, збирати кошти на потреби Збройних Сил України та навіть, навідався до Донецької області з гуманітарною допомогою. А цей вчинок заслуговує на окрему повагу.

Ектор часто публікує щось на тему війни, завжди намагається допомогти та підтримати тих, кому необхідна допомога. І це не залишається непомітним.  Адже чоловікові вже неодноразово дякували за вагомий внесок.

Але сьогодні з Ектором сталося те, чого точно ніхто не очікував. Йому подзвонив Валерій Залужний і запросив його на зустріч, але причини такого дзвінка і запрошення Ектор не знав до останньої миті. Проте сказав, що він радий допомагати Україні і завжди готовий це робити.

Ектор отримав подяку
Ектор отримав подяку

Тож, Ектора запросили заради того, щоб нагородити його подякою за допомогу рідній Україні. За його сміливість, за дії, за турботу про цей край. Тобто, за сміливість бути тут і захищати країну тими способами, які йому доступні.

Схожі статті

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?

Ведуча ТСН Наталія Островська розповіла, чому у чоловіків раптом зник до неї інтерес: все змінила одна подія

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська розповіла, як сильно змінилася її аудиторія. За її словами, здебільшого зник інтерес у чоловіків.