Відпадуть автоматично”: Леся Нікітюк після таємних стосунків заговорила про зраду – пропихнув у карʼєрі й зник

Зірка Нового каналу Леся Нікітюк продовжує шукати свою долю серед гідних кандидатів на її серце, однак повідомляти про свої колишні стосунки не хоче, чим породжує багато чуток.

Здобути популярність та всесвітню славу зірці допомогло прекрасне почуття гумору та харизма, якої в Нікітюк хоч відбавляй. Проте деякі медійні колеги вважають, що телеведуча досягла успіху не своїми силами, а завдяки впливовому чоловіку в шоу-бізнесі.

Блогер Богдан Беспалов підключає всі можливі канали зв’язків, аби докопатися до істини та розповісти про таємне знаменитостей, яке ті так довго приховували від публіки. Богдан стверджує, що раніше Леся Іванівна була простою, більш відкритою до звичайного люду, а зараз зазнала зіркової хвороби.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк після таємних стосунків заговорила про зраду

До того ж, Беспалов запевняє, що “пробитися” в медійному світі їй допоміг чоловік посади режисера чи оператора, з яким перебувала у стосунках до початку повномасштабної війни. Він нібито полишив Нікітюк, виїхав за кордон та більше не виходить на зв’язок.

Леся спростувала дану інформацію та закликала не вірити пліткам в мережі, які розпустив Богдан Беспалов. Нещодавно зірка Нового каналу оприлюднила відверту відповідь на питання про зраду коханого. Один з користувачів соціальної мережі Instagram поцікавився, як Нікітюк до цього ставиться.

Жінка вважає, що пережити зраду коханого боляче, однак переконана, що всі, хто мають бути з вами обов’язково залишаться та будуть вірними все життя. Але, якщо ні, то відпадуть автоматично.

Леся Нікітюк після таємних стосунків заговорила про зраду

Нагадаємо, що Леся Нікітюк обожнює дітей та вже прагне стати мамою. Знаменитість має двох племінниць, які вважають, що вона їх буде любити менше після батьківства, але запевнила – ця любов та особливий зв’язок між ними ніколи не зникне.

Схожі статті

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.

“Зі мною складно”: 46-річна Ірина Горова вперше після розлучення з Потапом розповіла, чи вільне її серце

Продюсерка Ірина Горова вирішила поділитись подробицями особистого життя та розповіла, чи перебуває наразі в стсоунках: що відомо про стан жінки?