Відпадуть автоматично”: Леся Нікітюк після таємних стосунків заговорила про зраду – пропихнув у карʼєрі й зник

Зірка Нового каналу Леся Нікітюк продовжує шукати свою долю серед гідних кандидатів на її серце, однак повідомляти про свої колишні стосунки не хоче, чим породжує багато чуток.

Здобути популярність та всесвітню славу зірці допомогло прекрасне почуття гумору та харизма, якої в Нікітюк хоч відбавляй. Проте деякі медійні колеги вважають, що телеведуча досягла успіху не своїми силами, а завдяки впливовому чоловіку в шоу-бізнесі.

Блогер Богдан Беспалов підключає всі можливі канали зв’язків, аби докопатися до істини та розповісти про таємне знаменитостей, яке ті так довго приховували від публіки. Богдан стверджує, що раніше Леся Іванівна була простою, більш відкритою до звичайного люду, а зараз зазнала зіркової хвороби.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк після таємних стосунків заговорила про зраду

До того ж, Беспалов запевняє, що “пробитися” в медійному світі їй допоміг чоловік посади режисера чи оператора, з яким перебувала у стосунках до початку повномасштабної війни. Він нібито полишив Нікітюк, виїхав за кордон та більше не виходить на зв’язок.

Леся спростувала дану інформацію та закликала не вірити пліткам в мережі, які розпустив Богдан Беспалов. Нещодавно зірка Нового каналу оприлюднила відверту відповідь на питання про зраду коханого. Один з користувачів соціальної мережі Instagram поцікавився, як Нікітюк до цього ставиться.

Жінка вважає, що пережити зраду коханого боляче, однак переконана, що всі, хто мають бути з вами обов’язково залишаться та будуть вірними все життя. Але, якщо ні, то відпадуть автоматично.

Леся Нікітюк після таємних стосунків заговорила про зраду

Нагадаємо, що Леся Нікітюк обожнює дітей та вже прагне стати мамою. Знаменитість має двох племінниць, які вважають, що вона їх буде любити менше після батьківства, але запевнила – ця любов та особливий зв’язок між ними ніколи не зникне.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.