Вивезла батьків та дітей: Лілія Ребрик досягла бажаного – чоловік Дикий в Україні, а сама покинула Батьківщину

Відома телеведуча, акторка театру та кіно Лілія Ребрик поділилася зворушливим відпочинком з батьками та доньками, які не хотіли покидати рідний дім й тата Андрія в Україні.

Лілія Ребрик зізналася, що щаслива жінка, адже мала змогу вперше за довгий час вивезти доньок та батьків відпочити й самій перемкнути увагу від новин та реальності в Україні.

Телеведуча зворушила чуттєвим відео прощання донечок з батьком Андрієм Диким на вокзалі. Молодша Поліна під час руху потягу заплакала, адже вперше діти вирушають в подорож без голови сімейства.

Ребрик повідомила, що спочатку з доньками вирушили до рідних Чернівців, аби привітати батьків з фланелевим весіллям та провести разом час на батьківщині. Далі на близьких людей чекала дорога автомобілем до Румунії, де на кордоні стояли близько двох годин, а звідти родина вилетіла літаком в Анталію.

Додала, вважає це своєю особистою перемогою, що цьогоріч вивезла діток та батьків відпочивати й змогла подарувати миті щастя, радості, насолоди, побувши просто разом. Лілія набирається сил до плідної праці в Україні та для продовження наближувати перемогу разом.

Телеведуча вже уявляє, якою теплою зустріччю доньок Поліни та Діани виявиться з батьком Андрієм Диким в Україні після першої відпустки без нього.

Нагадаємо, що Лілія Ребрик й танцюрист Андрій Дикий познайомилися під час партнерства на проєкті “Танці з зірками” у 2011 році. Між ними відразу спалахнула пристрасть, яку від публіки приховати було складно, а ще на момент знайомства обоє перебували в інших стосунках.

Лілія Ребрик з чоловіком Андрієм та доньками

Вже у 2012-му акторка та телеведуча Лілія Ребрик народила Андрію Дикому першу донечку Діану, а друга дівчинка, на ім’я Поліна з’явилася на світ у 2018-му.

Схожі статті

Колишня Олександра Пономарьова розповіла про його цивільну дружину: ховає кохану за високим парканом

Відомий співак Олександр Пономарьов багато років приховує правду про особисте життя після численних новин про його шлюбу та романи. Однак, Вікторія Мартинюк розповіла про його цивільну дружину.