Дружина не депутата, а офіцера: Падалко зізналася про зміни в особистому житті – “Новий сімейний статус”

Відома українська телеведуча Марічка Падалко повідомила про те, що тепер вона дружина офіцера. Які ж саме зміни сталися в житті зіркової родини?

Життя Марічки Падалки до початку повномасштабного вторгнення неймовірно цікавило пресу та глядачів не тільки через її популярність, але і через шлюб з депутатом. Даний статус приносив в сімействі найрізноманітніші переживання. Наприклад, якось в мережі з’явилася новина, що журналісти вигнала свого чоловіка з дому, через його політичні погляди. Однак пізніше, Марічка спростувала дану новину і зізналася, що була неймовірно вражена здивована, коли побачила її сидячи на батьківських зборах в школі.

Неодноразово обговорювалися і доходи пари, адже декларації сімейства є у відкритому доступі і через статус Єгора Соболєва.

Марічка Падалко повідомила, що її чоловік Єгор Соболєв став офіцером

Марічка Падалко повідомила, що її чоловік Єгор Соболєв став офіцером

Після 24 лютого все кардинально змінилося. Єгор одразу ж пішов захищати Україну, хоча сам є уродженцем російської федерації. У пари сильно зіпсувалися стосунки з батьками чоловіка, адже вони підтримують ворога. А діти вже півтора року знаходяться зі своїм батьком у розлуці. Єгор приїжджає додому досить рідко, і кожного разу ця зустріч супроводжується сльозами.

Але його зусилля, звісно, не залишаться марними. Окрім внеску у майбутню перемогу Соболєв нещодавно отримав новий чин і став офіцером. Про це Марічка повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, у своїй публікації Падалко зізналася, що тепер вона стала дружиною офіцера, а текст супроводила фотографією коханого чоловіка.

Нагадуємо, що ранок 24 лютого для родини був дуже важким. На той момент діти були евакуйовані. Пара пережила кризу стосунках, адже не могла вирішити, яким буде план дій: Єгор мав бути зі своєю країною та виконувати обов’язки, як і Марічка мала знаходитися в ефірі. Це спричинило суперечки. Під час вторгнення Марічка спочатку поїхала на роботу, потім повернулася і мала забрати з собою кота, якого загубила дорогою. Але зараз сім’я у себе вдома з нетерпінням чекає на вихідні батька.

Схожі статті

У стилі Барбі: Ребрик показала, яке свято закотила для середньої доньки – навіть Дикого вбрали у рожеве

У багатодітній родині телеведучої Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого відбулося галасливе свято з приводу Дня народження середньої доньки Поліни.

Талант матері дістався, а вольовий характер – ні: дочка Наталії Сумської не змогла побудувати успішне життя

Відома українська акторка Наталія Сумська розповіла про свою дорослу дочку Дарину, яка колись виступала в ансамблі. Що турбує зіркову матір?

Маша Єфросиніна показала, як проводить час в Іспанії з 20-річною дочкою Наною: “У нас все стабільно…”

Поки всі обговорюють "розлучення Єфросиніної та Хромаєва", телезірка вирушила до Іспанії, щоб повністю перезавантажитись у компанії 20-річної доньки Нани.

Зірка “Кварталу 95” Олена Кравець розповіла про першу леді у звичайному житті: “Вона дуже смачно готує”

Відома акторка Олена Кравець ексклюзивно поділилась, яка у звичайному житті перша леді України Олена Зеленська. Як виявилось, зіркові жінки товаришують вже понад 29 років.

Всі сестри при багатствах, а рідний брат залишився ні з чим: скандал у родині Софії Ротару вийшов назовні

Легендарна українська співачка Софія Михайлівна Ротару має трьох прекрасних сестер, які в житті влаштувалися. Однак, у співачки є ще 2 брати, і доля одного з них стривожила пресу.

Аліна Гросу розповіла, як дізналась про зраду коханого чоловіка: “Кожна відпустка його, кожне відрядження”

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вперше розповіла про те, як дізналася про зраду свого нареченого. Як це відбувалося, і як артистка вийшла із ситуації?