“Це просто табу”: екс-холостячка Злата Огнєвіч відмовилася від реклами, за яку могла б заробити 300 тисяч

Одна з найбажаніших холостячок українського шоу-бізнесу Злата Огнєвіч відмовилася від найдорожчої реклами в соціальних мережах, адже не поступилася своїм принципам пропонувати тільки перевірені товари.

Злата Огнєвіч стала завзятою кар’єристкою, яка не приховує, що прагне мати сім’ю, дітей, але не хоче впливати на свою долю в питанні якнайшвидшого заміжжя. Знаменитість зізналася, їй відверто не подобаються обговорення, що їй пора народжувати та йти під вінець.

Після участі в романтичному проєкті каналу СТБ “Холостячка-2” дівчина пережила один з найважчих етапів свого життя, розставання з переможцем шоу Андрієм Задворним. Однак на питання, чи пішла б співачка вдруге шукати свою долю на шоу, Злата відмовила.

Пояснила свою позицію, мовляв, такі емоції варто переживати лише раз, в очікуванні того, що з тобою відбуватиметься надалі. Вона вдячна проєкту за нові знайомства, друзів, спробу налагодити особисте життя, але на цю авантюру більше не погодиться.

Нещодавно холостячка здивувала твердою позицію в рекламній діяльності. Злата Огнєвіч відверто незадоволена процвітанням азартних організацій в Україні, адже залежні від цього люди, ладні програвати все до останнього й виносити з дому дорогоцінні речі.

Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч відмовилася від реклами, за яку могла б заробити 300 тисяч

Тому, на пропозицію прорекламувати одне з таких підприємств артистка сказала тверде “ні”. Додала, що береться рекламувати лише той товар, який перевіряє на собі особисто, в якому впевнена та знає, що він не принесе ніякої шкоди.

Однак далі ще цікавіший хід подій. Коли команда Огнєвіч отримала такий запит, менеджер написав вартість за рекламну послугу 300 тисяч гривень, першу суму, яка спадала на думку в той момент, й організація погодилася сплатити цю колосальну суму коштів.

“Для мене це просто табу. Казино, мікрозайми, автомати. Я особисто знаю, як люди виносять з хати все до останньої копійки. Мій менеджер просто від балди написав, що сторіз коштує 8 000 доларів. І знаєте що? Вони погодилися!”, – розповіла Злата.

Злата Огнєвіч відмовилася від реклами, за яку могла б заробити 300 тисяч

Додала, що ці люди готові заплатили одному інфлюєнсеру за рекламу їхніх послуг, а потім “відбивати” ці кошти у звичайних українців, що вважає це зовсім неприпустимим.

Схожі статті

Це ще не межа: мама Дана Балана вразила новими “талантами” і виглядом. Їй 66 років, а як дівчинка-підліток

Мама молдавського співака Дана Балана, якій виповнилося 66 років, вразила своєю фізичною формою і не лише. Чим цього разу здивувала неперевершена Людмила Балан.

Мармурова підлога, мармурові стільці і браві красені позаду: Ольга Сумська показала, як живе у розкошах

Популярна українська актриса Ольга Сумська вирішила оновити інтер'єр своєї квартири, де мешкає з чоловіком Віталієм Борисюком та молодшою дочкою Ганною. Що з цього вийшло.

Ще “потягається” з Софією Ротару: 66-річна Оксана Білозір показала обличчя зблизька, а там – нуль зморшок

Легендарна українська співачка Оксана Білозір вразила новою фотографією, на якій виглядає на 30 років молодшою. У мережі знайшлися її реальні відео.

Зайшов не в ті двері: стало відомо, що насправді робив Андре Тан у Лондоні – з’явились неприємні деталі

Відомий український блогер оприлюднив фотографії, на яких можна побачити українського дизайнера Андре Тана у дуже незвичайному образі. Що відбувається насправді?

“Я їх бачила раз на місяць”: вагітна Джамала розповіла про двох молодших дітей, які скоро стануть старшими

Відома українська співачка, хоча й не може приділяти дітям весь свій час, наголошує, що родина - це найцінніше у її житті. Жінка намагається балансувати між кар'єрою та материнством.

“Це мода така”: молода дружина Павліка кардинально змінила стиль – 58-річному чоловікові не сподобалось

Молода дружина Віктора Павліка 29-річна Катерина Репяхова знялася в модній фотосесії у трендовому вбранні, а також кардинально змінила зачіску. 58-річний чоловік не зрозумів.