Іванна Онуфрійчук публічно зізналася, що закохалася: чоловік Алмаз знає про почуття зіркової дружини до іншого

Відома українська телеведуча Іванна Онуфрійчук розповіла про свою невеличку пригоду у Мілані, а також зізналася про почуття, які вона їй подарувала.

Знаменита українська телеведуча Іванна Онуфрійчук заміжня вже третій рік. І варто відмітити, дуже щасливо. Обранцем зірки став мільйонер з Казахстану на ім’я Алмаз. Його прізвище досі залишається загадкою для преси.

Іванна Онуфрійчук вийшла заміж за казахського бізнесмена
Іванна Онуфрійчук публічно зізналася, що закохалася

Родина оселилася Швейцарії і на момент повномасштабного вторгнення на території України перебувала в Європі. Для сім’ї це був дуже важкий час: телеведуча докладала неймовірних зусиль, щоб вивезти усіх своїх родичів в Європу. Знаменитість також активно займалася волонтерством, благодійністю та не припиняє привертати увагу суспільства до того, що відбувається на її батьківщині.

Іванна Онуфрійчук публічно зізналася, що закохалася

Але навіть серед непроглядна і темряви має знайтися простір для життя, радості та віри в майбутнє. І, звісно, Івана не відмовляє собі у маленьких пригодах та позитивному досвіді. Нещодавно вона разом з чоловіком поїхала до Італії. Пара проводила час в Мілані, завітала в оперу, а пізніше прийшла на концерт Coldplay.

За словами Іванни це був не запланований захід, але вони побачили, що музичний гурт виступатиме у місці, і не могли впустити дану можливість.

Іванна Онуфрійчук публічно зізналася, що закохалася

Телеведуча оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на яких показала фронтмена музичного колективу, а також зізналася, що закохалася в гурт та їхню музику.

Нагадуємо, що 2021-го Іванна потрапила у гучний скандал за участі Тіни Кароль. Поп-діва публічно звинуватила телеведучу тому, що вона придбала собі місце у шоу “Танці з зірками”, і саме тому замінила співачку. Онуфрійчук не стала мовчати та привселюдно порадила артистці не займатися плітками.

За словами героїні нашої статті, коли вона отримала можливість стати новою зіркою “1+1”, то навіть не сказала про це своєму чоловіку і одразу ж рушила до України. Зірка непогана спрацювалася з Юрієм Горбунова та швидко влилася у нову атмосферу.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.