Другої Кацуріної не буде: Надя Дорофєєва відмовилась брати прізвище свого нового чоловіка Михайла

Надя Дорофєєва відома українська співачка, яка стала відомою багато років тому і з того часу є однією з найцікавіших та сучасних артисток українського шоу-бізнесу. Її життя і творчість є дуже цікавими для аудиторії.

Дорофєєва двічі виходила заміж, але її весілля дуже відрізняються одне від одного, оскільки вперше Надя вийшла заміж у дуже молодому віці за свого колегу Володимира Дантеса, з яким прожила цілих 10 років. За цей час вони обидва розвивалися й дуже допомагали одне одному, підтримували та росли разом.

Дорофєєва на власному весіллі у 2023 році
Дорофєєва на власному весіллі

Але в один момент, вони зрозуміли, що їхнє кохання вже зовсім не таке, яким було раніше. Вони поважають і люблять одне одного, але як друзі та дуже близькі люди, бо пів життя вони провели пліч-о-пліч. І коли люди все роблять разом, то вони часто звикають одне до одного настільки сильно, що їхня любов випаровується.

Надя стала відомою під власним прізвищем і коли виходила заміж за Дантеса його прізвище не брала. Адже хотіла прославити свою родину під своїм прізвищем. І це дівчині вдалося на мільйон відсотків.

Та якщо робота залишається, то в особистому житті Дорофєєва пережила багато змін. Наприклад, дівчина днями вийшла заміж за Михайла Кацуріна, з яким вона зустрічається вже півтора роки.

Своє весілля молодята зіграли дуже тихо і таємно і лише згодом поділилися фотографіями зі своєї весільної церемонії. Видно, що пара є дуже щасливою в цей момент, але вони хотіли присвятити цю подію лише собі.

Надя не змінила призвище на Кацуріну
Надя не змінила призвище на Кацуріну

А от прізвище Кацуріна Надя не братиме, оскільки вона все життя ходить лише під своїм прізвищем. Саме воно принесло їй відомість та вона звикла до нього і не хоче нічого змінювати навіть у паспорті. Тож, Надя навіки залишиться Дорофєєвою і жоден шлюб не змусить її змінити своє прізвище на чоловіче.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.