Оля Полякова показала, яку вечерю для неї приготувала донька Маша: “Скільки капусти ти нашинкувала?”

Оля Полякова входить до списку українських знаменитостей, які боротимуться за справедливість до останнього, вміло відстоюватимуть свої кордони та власних спадкоємців.

У сучасному світі варто дотримувати етичних правил, сімейних цінностей та поваги один до одного. Нещодавно знаменита українська співачка Оля Полякова потрапила до гучного обговорення з 18-річною донькою Машею.

Суперблондинка української сцени хотіла подати заяву до суду на українське видання “Главред”, яке опублікувало матеріал про доньку Полякової, який містив некоректні висловлення про фігуру дівчини. Знаменитість публічно звернулася до команди видання, стала на захист своєї дитини, а також зазначила, що такої ситуації десь за кордоном не допустили.

Маша Полякова
Оля Полякова та Маша Полякова

Далі команда “Главред” оприлюднила новий матеріал з вибаченнями, однак Оля Полякова прагне, аби журналіст, який написав даний матеріал особисто перепросив перед зіркою та її 18-річною донькою, адже впевнена  – за свої вчинки кожен має нести відповідальність.

Така тверда позиція Олі Полякової заслуговує на повагу від пересічних громадян та матусь, які прагнуть виховувати впевнену в собі особистість та стають на захист особистих меж своїх дітей.

У блозі улюблених зірок сучасного шоу-бізнесу прихильники можуть спостерігати за їхнім життя поза медійністю. Так, цього разу Оля Полякова оприлюднила та публічно подякувала доньці Маші за салат, який приготувала для неї дівчина, що чекав знаменитість після робочого дня, назвавши це найкращою їжею в літню пору.

Оля Полякова показала, яку вечерю для неї приготувала донька Маша

“Оце найкраща літня їжа. Приїхала голодна з міста, зараз наїмся і буду спати. Гадалка Машуня, скільки капусти ти нашинкувала мамі? Дякую, дитино”, – подякувала Полякова.

Нагадаємо, що Оля Полякова заміжня жінка за відомого бізнесмена Вадима Буряковського, якому подарувала двох дівчаток – старшу Машу та молодшу Алісу. Сестри вже перейняли таланти зіркової матері в співах, почутті гумору та акторській майстерності.

Схожі статті

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.

Аліна Гросу зізналася, що закрутила роман з іншим у шлюбі з бізнесменом Комковим: “У нас почалися стосунки”

З моменту розлучення Аліни Гросу та Олександра Комкова пройшло вже багато років, і нарешті деяка інформація на цей рахунок вже почала виходити назовні.