Філіп Кіркоров одружується: 56-річний співак нарешті відпустив Аллу Пугачову та незабаром зіграє весілля

Відомий російський виконавець Філіп Кіркоров таємно одружується. Як стало відомо про весілля поп-короля та коли воно відбуваються? Усі деталі в статті.

Після початку повномасштабної війни в Україні життя Філіпа Кіркорова змінилося. Зірка підтримав режим, після чого надовго зник з інформаційного простору. Потрапляла інформація, що нібито насправді поп-король не хоче війни, але зробив вибір на користь грошей. Сам фільм Філіп Бедросович ці розмови ніколи не коментував.

Натомість через деякий час він з’явився абсолютно новому амплуа. Шанувальники поставилися до цього по-різному. Комусь сподобалося, а хтось почав підозрювати, що у Кіркорова є проблеми.

Філіп Кіркоров засвітив імпланти
Філіп Кіркоров одружується

Так, артист зробив декілька пластичних операцій, не відходить від кабінету косметолога, пофарбував волосся та бороду, змінив колір очей, а також стиль одягу. Подейкували, що він також вставив собі імпланти.

Філіп Кіркоров одружується

Вже пізніше сам артист пояснив, що з ним все в порядку, а причиною його змін є кохання. Мовляв, в його житті з’явилася жінка, заради якої йому дуже хотілося трансформації. Однак імені обраниці він не назвав. Власне, її особистість залишається велику загадкою.

Філіп Кіркоров скористався нагодою та поруч з Могилевською заспівав українською
Філіп Кіркоров одружується 

Однак, нещодавно популярна російська акторка Ольга Гусєва заявила, нібито Філіп Кіркоров одружується.

“Він не познайомив нас, але я помітила, як у нього горять очі. Ми бачилися наприкінці червня на дні народження його сина Мартіна. Неозброєним оком помітно, що він щасливий, розцвів”, – сказала Гусєва.

Нагадуємо, що Філіп Кіркоров є колишнім чоловіком Алли Пугачової. Розлучення з нею було дуже важким для артиста. Зокрема, після того як співачка пішла до молодого Максима Галкіна Філіп спочатку не міг її пробачити, але згодом не тільки налагодити стосунки з колишньою дружиною, але і неодноразово говорив, що любить її, поважає і цілком допускає, що вони можуть зійтися.

Алла Борисівна подібні закиди ігнорувала, але з Кіркоровим помирилася та підтримувала зв’язок. Обидва через 10 років після розставання стали батьками. Філіпу Бедросовичу дітей народили сурогатні матері. Дочку він назвав на честь колишньої дружини, а син отримав суто європейське ім’я. Тим часом Алла Борисівна також не відставала та використала біоматеріал для екологічного запліднення. Дітей зірки також виносила сурогатна матір.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.