“Біла сукня, церемонія”: Катя Полтавська вийшла заміж за Володимира Остапчука та зробила зізнання про весілля

Молода дружина відомого українського телеведучого Володимира Остапчука Катя Полтавська вразила зізнанням стосовно весілля з ним. Дівчина підтвердила одруження.

Минулого року відомий український телеведучий Володимир Остапчук заінтригував мережу розлученням з Христиною Горняк. Пара здавалася неймовірно щасливою. Закохані багато подорожували, підтримували свого партнера, будували разом розкішний будинок та планували поповнення. Як раптом поповзли чутки про їхнє розлучення.

Сталося це майже одразу після гучного скандалу з Оленою Войченко. Ведучий не міг бачитися з дітьми, так як вони знаходилися в Канаді, а з метою дітлахів продовжував публічно скандалити. В якийсь момент екс-подружжя почали розкривати секрети одне одного, і надто приємні.

Катя Полтавська підтвердила, що вийшла заміж за Володимира Остапчука

Катерина Полтавська відповіла, скільки вже разом з Володимиром Остапчуком
Катя Полтавська підтвердила, що вийшла заміж за Володимира Остапчука

Вже через декілька місяців Христина Горняк підтвердила, що вони з Володимиром не разом. Тим часом телеведучий почав світитися з іншою жінкою. Як завжди він втратив небагато часу на самотність і неймовірно швидко знайшов кохану.

Глядачі звертали свою увагу перш за все на неймовірну різницю у віці. Полтавська молодша за Володимира на 16 років. Однак Остапчук одразу ж завірив, що не дивлячись на цей факт, вона неймовірно розумна та зріла. Також чоловік відмітив, що в багатьох питаннях він в неї перший.

Власне й соціальними мережами розповсюджувалися плітки, нібито пара побралася. Окрім того Катерина Полтавська стала продюсером їхньої спільної передачі. Популярність дівчини росте з кожним днем, а тому цікавість до її блогу в соціальній мережі Instagram лише збільшується.

Катя Полтавська підтвердила, що вийшла заміж за Володимира Остапчука

Зі своїми підписниками Катерина активно спілкується та не залишає питання без відповідей. Наприклад, нещодавно вона зізналася, чи планують вони з коханим відсвяткувати своє весілля з церемонією, білою сукнею, тощо. Полтавська підтвердила, що дійсно в їхній сім’ї планується це торжество, підтвердивши і той факт, що вона все ж таки вийшла заміж за Володимира, і чутки були правдивими.

Коли пара хоче зіграти своє весілля поки що невідомо. Але є імовірність, що закохані чекати не будуть.

Схожі статті

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.