Єфросиніна відмовилася коментувати скандал з Горбуновим: підтримала друга та сама нарвалася на невдоволення

Маша Єфросиніна та Юрій Горбунов розпочинали власний шлях до успішного медійного життя на Новому каналі в ранковому шоу "Підйом", тому у знаменитостей довгий час зберігалися хороші дружні відносини.

Так, нещодавно відомий шоумен та телеведучий Юрій Горбунов потрапив до гучного скандалу в Мережі через знімання нової комедії “СМТ Інгулець” компанії, якої він є керівником.

Річ у тім, що компанія Горбунова “Прототип Продакшн” отримала 33 млн гривень із держбюджету на створення нового комедійного 24-серійного серіалу. За словами знаменитості, його команда чесно виграла ці гроші в конкурсі “Мультимедійна платформа іномовлення України”. Тому, на його думку, сьогодні важливо зняти якісний гумористичний продукт, адже на це є запити. Також додав, що сума є невеликою для знімань гідного кіно.

Юрій Горбунов
Єфросиніна відмовилася коментувати скандал з Горбуновим

Пересічні громадяни України обурилися. Більшість вважає раціональнішим відправити гроші на потреби українським захисникам та захисницям, адже їм зараз точно не до комедій.

Втім, Горбунов зазначає, що серед суспільства та військах є попит на це, а також впевнений що важливо мати альтернативу, яка б витіснила з українського ринку російські кінематографічні роботи.

Знаменита телеведуча, журналіста, громадська діячка та колега Юрія Горбунова Маша Єфросиніна надала свій коментар, пояснивши, чому не хоче брати участь в публічних обговореннях такого типу.

Вона не вказувала ім’я та ситуацію з Юрієм, однак зі слів знаменитості та коментарів користувачів під дописом все стає зрозумілим.

“Я винна. Винна в тому, що не беру участь в публічних розстрілах людей, які сильно налажали. Винна, що не роблю репости ваших дописів про злочини. Я не буду брати участь у внутрішніх срачах”, – зазначила Єфросиніна.

Підписники Єфросиніної висловилися, мовляв, це не хейт людини, а велика біда та “обкрадання” держави, тому знову засуджують Горбунова за його позицію нераціонального використання бюджетних коштів. Втім, Маша знову здивувала позицією та заявила, що Юрій перестав існувати для неї ще з 2021 року, а слова в опублікованому дописі були дещо про інше.

Схожі статті

Аліна Гросу розповіла, як дізналась про зраду коханого чоловіка: “Кожна відпустка його, кожне відрядження”

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вперше розповіла про те, як дізналася про зраду свого нареченого. Як це відбувалося, і як артистка вийшла із ситуації?

59-річний Олег Скрипка виправдав невірність в шлюбі, хоча сам – одружений: “Якщо не кохає, то ходить наліво”

Співак Олег Скрипка вважає, що кожна людина самостійно відповідає за свій вибір. Особистість може робити так, як її підказує серце, навіть якщо це не подобається іншим.

У Злати Огнєвіч є маленька дочка, і вона її навіть не ховає: дуже любить дитину і балує – хто батько?

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч все активніше говорить про створення сімʼї. Однак артистка досі не вийшла заміж, і судить по це гіпотетично.

34-річна Наталка Денисенко пригадала, як Андрій Федінчик покинув заради неї дружину: “Мені соромно”

Наталка Денисенко зізналася, що дуже соромилася своїх почуттів, проте не змогла стриматися та зізналася чоловікові у коханні. Жінка не очікувала взаємності від Андрія Федінчика.

“А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.