Горняк виходить заміж? Колишня дружина Остапчука відкрила правду та розповіла про весілля – “Гарні стосунки”

Колишня дружина українського телеведучого Володимира Остапчука Христина Горняк розповіла про власне заміжжя, ставлення до формальностей у шлюбі та прагнення мати дітей.

Нотаріус Христина Горняк вже пережила один публічний негативний досвід в сімейному житті, адже така романтична історія кохання виявилася дещо “показовою” з кінцевим результатом – розлученням.

Так, Горняк збирається судитися з колишнім чоловіком Володимиром Остапчуком за свою частку їхнього будинку, який облаштовувався в шлюбі, адже маєток досі перебуває у спільній власності.

Юристку обурюють вчинки ексчоловіка, зокрема, прагнення будувати там ремонт та жити в ньому з новою дружиною Катериною Полтавською. Утім, Христина ще сподівається на мирне вирішення цього конфлікту без залучення сімейних адвокатів.

Горняк та Остапчук
Христина Горняк та Володимир Остапчук

Так, днями нотаріус відповіла на цікаве питання від одного з користувачів соціальної мережі Instagram. В контексті йшлося, чи збирається Христина найближчим часом виходити заміж. Втім, Христина запевнила, що дружиною поки не стала і взагалі не впевнена, чи хоче в майбутньому офіційно підкріплювати стосунки шлюбом.

Додала, що мріє просто бути коханою, мати стосунки з повагою, турботою та здоровими й щасливими спільними дітками.

“Поки що ні. Чесно кажучи не впевнена, що хочу вже саме офіційно щось, я хочу поряд людину “мою”, щоб кохати й бути коханою, щоб гарні стосунки з повагою і турботою один про одного. Дітки, щоб бігали здорові та щасливі. А все інше – формальність!”, – відповіла Христина.

Колишня дружина Остапчука відкрила правду та розповіла про весілля

Нагадаємо, що нещодавно Христина Горняк розповіла про дорогий подарунок від колишнього чоловіка – розкішний автомобіль та зізналася, чи вимагав Остапчук на його повернення. За словами юристки, вона не бачить сенсу в поверненні подарунків, які були придбані коханій людині від щирого серця. Тому, ніхто подарованих речей один одному після розлучення не повертав.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.