Єдиний син Софії Ротару Руслан Євдокименко повідомив про велику втрату: легенда шоу-бізнесу померла

Син легенди української естради Софії Ротару Руслан Євдокименко схвилював мережу повідомлення, яке з'явилося у його мікроблозі. Усі деталі в статті.

Руслан Євдокименко — єдиний спадкоємець Софії Михайлівни та її чоловіка Анатолія Євдокименка. Хлопчик був дуже бажаний. Заради його народження співачка свого часу пішла на обман: заявила своєму чоловіку, що вже вагітна, хоча це було неправдою, і згодом в ній зародилося нове життя.

У свого спадкоємця Ротару вкладала неймовірну любов та зусилля, хоча зізнавалася пізніше, що хотіла б ще дітей і шкодує що не наважилася на це. Зараз продовженням роду Євдокименко є онуки артистки Соня та Анатолій, які отримали свої імена на честь бабусі та дідуся. Молоді люди знаходяться за кордоном: онучка в Сполучених Штатах Америки, а онук — в Європі.

Руслан Євдокименко відреагував на смерть Тоні Беннетта

Софія Ротару та Руслан Євдокименко
Руслан Євдокименко відреагував на смерть Тоні Беннетта

Сам Руслан залишився на території України, хоча після 24 лютого потрапив у гучний скандал, адже чоловіка арештували під час спроби незаконно перетнути кордон. Софія Михайлівна, судячи з усього, також залишається в Україні, і час від часу ділиться реакціями на події. Зіркові мама та син не надто активні в соціальних мережах, але завжди реагують на новини.

Наприклад, нещодавно Руслан поділився своєю увагою до пам’яті Тоні Беннетта. Так, 21 лютого чоловік пішов з життя, і Руслан оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram його фотографію на чорному тлі.

Руслан Євдокименко відреагував на смерть Тоні Беннетта

Безумовно, це велика втрата для Голівуду, світового шоу-бізнесу і для фанатів легенди. Руслан завжди з великою увагою ставиться до подібних речей, адже сам заправляє на українській естраді.

Нагадуємо, що після смерті батька Руслана Анатолія Євдокименка керівництво компанією перейшло до рук чоловіка. І хоча шанувальники боялися, що Софія Михайлівна більше не вийде на сцену, її кар’єра отримала нове дихання, а Руслан зі своєю дружиною Світланою змогли вивести творчість співачки абсолютно на інший рівень. Сім’я завжди тримається разом, захищає одне одного і намагається не розкривати деталі приватного життя, хоча та чи інша інформація все одно потрапляє до преси.

Схожі статті