Найбагатшій учасниці “МастерШеф” Великій – 43: святкує не в Україні, з розмахом і в компанії крихітного сина

З впевненістю можна сказати, що Катерина Велика — учасниця, яка запамʼяталася глядачам найбільше. І які емоції вона б не викликала, але байдужим вона не залишила нікого.

Безумовно, екс-учасниці кулінарного шоу “МастерШеф” неймовірна кількість шанувальників. Але так само у зірки були хейтери, які не давали спокою їй у коментарях. І хоча Катя не з’являється на екранах вже два роки, інтерес до неї не вщухає.

Катя Велика показала відкриті колонки
Катерина Велика святкує 43-й день народження

Зараз героїня нашої статті знаходиться далеко від Батьківщини. Разом з маленьким сином та чоловіком вона виїхала за кордон і на даний момент знаходиться в Португалії. Про це говорить як контент на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, так і дані про її акаунт, які надаються компанією “Мета”.

І саме у цій країні кулінар зустрічає свій 43-й день народження. Важко повірити, але ще один рубіж пройдено.

Катерина Велика святкує 43-й день народження

Так, нещодавно Катерина опублікувала нову фотографію у своєму мікроблозі, у дописі до якої повідомила про те, що вона іменинниця.

Учасниця МастерШеф Катерина Велика святкує 43-й день народження. Скріншот особистої сторінки кулінара

У кадрі Катя постала на тлі океану, пальм, зелені та блакитних небес. І як завжди не забула про свій стиль. Образ Великої був складений з блакитної туніки з рюшами на рукавах та в області талії. На ноги зірка одягла напівпрозорі колготки та білі туфлі на підборах.

Нагадуємо, що у шоу Катерина запам’яталася не тільки своєю безумовною харизмою, але й багатством, яке ніколи не соромилися виставити на показ. Інколи у героїні нашої статті через те виникали проблеми з іншими учасниками. Навіть завершивши зйомки на телебаченні, Велика все ж таки не забуває нагадати про те, який спосіб життя веде. Наприклад, нещодавно зірка показала вона там, на якій автівці і їздить.

героїня нашої статті потрапила під приціл обговорень через своє дороге авто. Жінка показала світлину, як припаркувала Бентлі вартістю приблизно 300 тисяч доларів й світлину її красуні виставили на сторінку одного з пабліків автомобілів. Катерина Велика розповіла, що тоді зустрілася з подругами й залишила на стоянці свій розкішний засіб переміщення.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.