“Я божеволію”. Ірина Білик публічно зізналася в коханні колишньому чоловіку Дмитру Коляденко: буде весілля?

Знаменита українська співачка Ірина Білик вразила мережу черговим зізнанням щодо свого колишнього чоловіка Дмитра Коляденка, з яким вона багато часу проводить разом.

Ірина Білик розлучилася з Дмитром Коляденком багато років тому. Однак їхні стосунки — достойний приклад того, як можна налагодити взаємини, відродити дружбу і навіть кохання.

Ірина Білик зізналася у почуттях до свого колишнього чоловіка Дмитра Коляденка

Після свого розриву з чоловіком Асланом Ахмадовим співачка багато часу проводить саме зі своїм екс-благовірним.І в пресі вже активно поговорять про те, що насправді між зірками знову любов. Варто відзначити, що знаменитості лише підливають у цьому питанні олії у вогонь.

Ірина Білик зробила публічне зізнання у коханні до Дмитра Коляденко

Діма Коляденко та Ірина Білик
Ірина Білик зробила публічне зізнання у коханні до Дмитра Коляденко. Архівна фотографія екс-подружжя

Так, нещодавно Ірина Білик оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram черговий зізнання у почуттях до колишнього чоловіка.

“Скільки років я тебе знаю, Дімо, ти завжди був цікавий для мене у всьому! Насамперед я божеволію від твоєї захопленості цим іноді дивним світом! Ти любиш людей і я люблю тебе за це! Ти диво – майстер і актор! З днем ​​Народження, мій коханий!” – Написала Білик на своїй сторінці в Instagram.

Дмитро Коляденко зізнався, чому вони так і не одружилися з Білик
Ірина Білик зробила публічне зізнання у коханні до Дмитра Коляденко. Свіжий кадр екс-подружжя

Саме такий текст зірка присвятила для Коляденко у його 52-й день народження.

Нагадуємо, що зараз Ірина Білик, за офіційною версією, абсолютно самотня. Артистка виховує маленького сина від колишнього чоловіка Табріза. Разом з хлопчиком вони живуть разом без батька вже 4 роки. Так, спочатку Аслан не повертався в Україну до сім’ї через нібито пандемію та неможливість перетнути кордон, але пізніше Ірина заявила, що її чоловік шукає відмовки, щоб не бачитися зі своєю сім’єю. Врешті-решт, було прийняте рішення про розлучення.

Після початку повномасштабної війни в Україні Аслан підтримав свою дружину та засудив російську агресію. Спочатку зірка покинув москву та знаходився в Айзербаджані, але згодом все ж таки повернувся, чим викликав критику зі сторони української аудиторії.

Схожі статті

59-річний Олег Скрипка виправдав невірність в шлюбі, хоча сам – одружений: “Якщо не кохає, то ходить наліво”

Співак Олег Скрипка вважає, що кожна людина самостійно відповідає за свій вибір. Особистість може робити так, як її підказує серце, навіть якщо це не подобається іншим.

У Злати Огнєвіч є маленька дочка, і вона її навіть не ховає: дуже любить дитину і балує – хто батько?

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч все активніше говорить про створення сімʼї. Однак артистка досі не вийшла заміж, і судить по це гіпотетично.

34-річна Наталка Денисенко пригадала, як Андрій Федінчик покинув заради неї дружину: “Мені соромно”

Наталка Денисенко зізналася, що дуже соромилася своїх почуттів, проте не змогла стриматися та зізналася чоловікові у коханні. Жінка не очікувала взаємності від Андрія Федінчика.

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.