Юрій Горбунов і Катя Осадча покинули Україну і виїхали за кордон: подалі від скандалу, ближче до старшого сина

Юрій Горбунов та Катя Осадча засвітилися на заході в Нью-Йорку, про що не надто поспішають повідомляти у своїх блогах. Що відбувається, дізнайтеся в нашій статті.

Після початку повномасштабної війни в Україні життя Юрія Горбунова та Каті Осадчої, як і в більшості українців кардинально змінилося. Зокрема телеведуча забрала своїх маленьких дітей Івана та Данила і евакуювалася на захід України. Її благовірний був вимушений залишитися в столиці, адже якось мав годувати свою родину.

Як виглядає жінка, у якої Катя Осадча увела кохання всього життя Юрія Горбунова
Юрій Горбунов та Катя Осадча засвітилися на заході в Нью-Йорку

І лише через півроку сім’я поступово почала повертатися до звичного життя. Хоча Катерина більше не веде програму про зірок. Пізніше вона зізнавалася, що давно хотіла вже попрощатися з цим проєктом, але їй було важко це зробити, так як він був її дітищем. Війна сама розставила все на свої місця. Тепер Катерина займається пошуком зниклих, а також намагається дістати цивільних полонених з лап ворога.

Юрій Горбунов та Катя Осадча засвітилися на заході в Нью-Йорку

Тим часом Юрій Горбунов зайнятий в ранковому шоу, а також нещодавно потрапив у скандал у зв’язку зі своєю спробою заробити. Так, саме Юрій Горбунов мав пустити у виробництво фільм, який наробив останнім часом так багато шуму через велику кількість неоднозначних пунктів.

І поки скандал розгоряється, Юрій зовсім не знаходиться в його епіцентрі, адже перебуває разом зі своєю коханою дружиною в Нью-Йорку. Пару запросили на захід, де вони представили український шоу-бізнес. Зокрема Катерина опинилася набагато ближче до свого старшого сина Іллі Поліщука, який на цей момент навчається в Сполучених Штатах Америки. Чи побачиться вона зі спадкоємцем достеменно невідомо, але шанувальники будуть неабияк раді побачити свіжі кадри зіркових матері з сином.

Присутні на заході в Нью-Йорку були неймовірно були щасливі побачити пару, а тому взялися активно з ними фотографуватися. Саме так кадри почали активно потрапляти до інтернету, а місцеположення зірок одразу ж стало зрозумілим шанувальником.

Коли подружжя збирається повертатися додому достеменно не відомо, адже у них є усі причини затриматися за кордоном. Але в будь-якому випадку дорога додому буде непростою.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.