Остапчук з 23-річною Полтавською облаштовує будинок, який придбав у шлюбі з Горняк – Христина судитиметься

Український шоумен Володимир Остапчук, схоже, ніяк не реагує на публічні звернення колишньої дружини Христини Горняк з прагненням вирішити питанням поділу спільного майна через сімейних адвокатів.

Так, скандал навколо колишнього подружжя Остапчука та Горняк розгорівся, коли Володимир привів в котедж свою нову, 23-річну кохану Катерину Полтавську з прагнення робити там ремонтні роботи та будувати свою сім’ю.

Нотаріуса Христину Горняк такі витівки колишнього обурюють, адже вона має такі ж самі права на будинок, як і Володимир. Маєток експодружжя купило в шлюбі, займалося його ремонтом та реалізацією разом, а ще Христина запевняє, що вкладала туди теж чималу частину своїх коштів.

Горняк та Остапчук
Володимир Остапчук та Христина Горняк

Додала, що залишає шанс Володимиру для мирного вирішення конфлікту без залучення судді, сімейних адвокатів та інших юридичних фахівців, втім, з останніх новин бачимо, що Остапчук ніяк не реагує на публічні звернення колишньої дружини та її прагнення вирішити все мирним шляхом.

Нещодавно український телеведучий Володимир Остапчук підлив масло до вогню і знову у своєму блозі соціальної мережі Instagram приїхав до маєтку в Золоче Прованс, аби обговорити нові деталі ремонту, який планує там зробити. Чоловік оприлюднив світлину молодої дружини Полтавської на території будинку, а ще попросив зняти відео, де він розповідає про плани деяких перебудов.

Парочка у відео обговорювала, що хочуть зверху будинку зробити маркізи та чи добре вони поєднаються з деревом. Подивилися на ділянку сусідів, і уявили, як ця ідея буде виглядати на території “їхнього” маєтку.

Остапчук з 23-річною Полтавською облаштовує будинок, який придбав у шлюбі з Горняк

“Приїхали Семену будинок показати. Не запитуйте”, – зазначив Остапчук.

Цікаво, як цього разу відреагує колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк, адже чоловік не дослухався до неї та вже робить все по-своєму без її відома.

Схожі статті

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?

Ведуча ТСН Наталія Островська розповіла, чому у чоловіків раптом зник до неї інтерес: все змінила одна подія

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська розповіла, як сильно змінилася її аудиторія. За її словами, здебільшого зник інтерес у чоловіків.

Виросла точною копією своєї мами: дочка Олі Полякової і Вадима Буряковського одягла культову сукню співачки

Старша донька Олі Полякової взяла участь у цікавому експерименті, де повністю перетворилася на свою зіркову маму. Макіяж, перука та сукня зробили свою справу.