Остапчук з 23-річною Полтавською облаштовує будинок, який придбав у шлюбі з Горняк – Христина судитиметься

Український шоумен Володимир Остапчук, схоже, ніяк не реагує на публічні звернення колишньої дружини Христини Горняк з прагненням вирішити питанням поділу спільного майна через сімейних адвокатів.

Так, скандал навколо колишнього подружжя Остапчука та Горняк розгорівся, коли Володимир привів в котедж свою нову, 23-річну кохану Катерину Полтавську з прагнення робити там ремонтні роботи та будувати свою сім’ю.

Нотаріуса Христину Горняк такі витівки колишнього обурюють, адже вона має такі ж самі права на будинок, як і Володимир. Маєток експодружжя купило в шлюбі, займалося його ремонтом та реалізацією разом, а ще Христина запевняє, що вкладала туди теж чималу частину своїх коштів.

Горняк та Остапчук
Володимир Остапчук та Христина Горняк

Додала, що залишає шанс Володимиру для мирного вирішення конфлікту без залучення судді, сімейних адвокатів та інших юридичних фахівців, втім, з останніх новин бачимо, що Остапчук ніяк не реагує на публічні звернення колишньої дружини та її прагнення вирішити все мирним шляхом.

Нещодавно український телеведучий Володимир Остапчук підлив масло до вогню і знову у своєму блозі соціальної мережі Instagram приїхав до маєтку в Золоче Прованс, аби обговорити нові деталі ремонту, який планує там зробити. Чоловік оприлюднив світлину молодої дружини Полтавської на території будинку, а ще попросив зняти відео, де він розповідає про плани деяких перебудов.

Парочка у відео обговорювала, що хочуть зверху будинку зробити маркізи та чи добре вони поєднаються з деревом. Подивилися на ділянку сусідів, і уявили, як ця ідея буде виглядати на території “їхнього” маєтку.

Остапчук з 23-річною Полтавською облаштовує будинок, який придбав у шлюбі з Горняк

“Приїхали Семену будинок показати. Не запитуйте”, – зазначив Остапчук.

Цікаво, як цього разу відреагує колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк, адже чоловік не дослухався до неї та вже робить все по-своєму без її відома.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.