“Зрадникам вигнання”: Концерт Ані Лорак у Туреччині скасували і навіть колишній Мурат Налчаджиоглу не допоміг

Ані Лорак відома українська співачка, щоправда вже у минулому. А от зараз артистка є зіркою у росії, яка веде відверту війну з нами та намагається знищити нашу країну з лиця землі.

Лорак ніяк не може змиритися з тим, що її популярність потроху згасає, адже неодноразово концерти співачки скасовували й вона втрачала свої кошти та своє ім’я. І все це через свою мовчазну позицію. Адже коли росія напала на міста України, Лорак півроку навіть не виходила на зв’язок у соцмережах. Певно, нею керував страх, адже вона боїться втратити всі свої статки в росії та заплямувати ім’я серед українських прихильників.

Насправді ж у росії з її кар’єрою все доволі добре, бо тепер Лорак не лише співачка, а ще й акторка. І це єдине, що тішить Кароліну, адже навіть у Європі в деяких країнах її не хочуть бачити. Тому вже не один концерт було скасовано, але вона все ще не втрачає сподівань виступати в Європі з таким же успіхом, як і раніше.

Лорак написала лист розкаяння і нарешті заговорила про Україну
Ані Лорак

Але насправді як раніше вже не буде, і якби Лорак це зрозуміла, то не виставляла б себе на посміховисько. Адже днями вона поїхала в концертний тур у Туреччину. Оскільки ця країна дуже лояльна до росіян і досі, адже це їхній заробіток у курортний сезон, то Кароліну вони приймають нормально, але не всюди, на щастя.

Річ в тому, що жінка з успіхом виступила у місті Белек, але в Анталії її концерт таки скасували. І все це завдяки українським активістам, які вимагали скасувати виступ жінки, що підтримує агресію росії проти рідної батьківщини.

Концерт Лорак в Белєке
Концерт Лорак в Белеке

Цю новину повідомив консул України в Анталії Олександр Воронін, разом з представниками посольства України вони звернулися до організаторів концерту з вимогами про скасування виступу Лорак у цьому місті. Рада директорів холдингу, до якого, власне, й належить концертний майданчик, підтримала пропозицію української громади та не дозволила Лорак виступити на великій сцені Туреччини.

Концерт Лорак у Анталії скасовано
Концерт Лорак у Анталії скасовано

Тож, хоч і рідко, але все ж таки здоровий глузд перевершує грошову вигоду, яку може принести виступ таких людей, як Лорак.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.