Поплавський влаштував до себе на роботу дружину Арсена Мірзояна: “З першого вересня виходжу”

Відома українська співачка Тоня Матвієнко розповіла, що змогла влаштуватися на роботу, а також зізналася, через що зараз проходить у своєму професійному житті.

Як відомо, після початку повномасштабної війни в Україні Тоня Матвієнко забрала маленьку дочку Ніну від свого чоловіка Арсена Мірзояна, а також старшу спадкоємицю Уляну і перебралася спочатку до Португалії, потім до Великобританії. Знаходячись в евакуації більше року, артистка врешті-решт вирішила, що необхідно повертатися. В Україні на неї чекав коханий чоловік, занепокоєна мати та люблячий батько. Нарешті уся сім’я возз’єдналася і, ба більше, Тоня навіть знайшла спосіб заробити. А це не менш важливо, адже після 24 лютого заробітки у співачки сильно зменшилися.

Тоня Матвієнко влаштувалася працювати до Михайла Поплавського

Тоня Матвієнко
Тоня Матвієнко влаштувалася працювати до Михайла Поплавського

Так, нещодавно героїня нашої статті завітала на ексклюзивне інтерв’ю до Слави Дьоміна, в якому розповіла, що Михайло Поплавський допоміг їй у питанні з працевлаштуванням і тепер вона буде працювати на нього.

“Іду до Поплавського. Вокал викладатиму. І з фінансами це пов’язано. З першого вересня виходжу, – визнала артистка, а також додала, що не відчуває себе самодостатньою в цьому плані. – Стабільно було десь 2-3 тисячі доларів (до війни). Зараз взагалі не заробляю. Зараз Арсен заробляє і живу я у мами. Хто може, скидаємося. От і прийняла рішення. Що я сиджу? Потрібно реалізовуватися”

Примітно, що за ці півтора роки Арсен Мірзоян натомість працював дуже багато. Чоловік постійно знаходився в роз’їздах, не припиняв свої гастролі і навіть виїжджав декілька разів за кордон, звісно, з благодійною метою.

Тоня Матвієнко показала фото з відомим красенем
Тоня Матвієнко показала фото з відомим красенем

До війни йому вдалося придбати квартиру, і сім’я вже збиралася робити в ній ремонт, щоб мати можливість переїхати від Ніна Митрофанівна, у будинку якої вони проживали 10 років. Старша дочка артистки Уляна тим часом вже з’їхала з батьківського дому і будує самостійне життя. Власне, повернулася до України вона також набагато раніше, не витримавши розлуку з Батьківщиною та друзями.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.