Христина Решетнік зізналась, що у свої 54 бажає виглядати як Дженніфер Лопес: “Хочу так само”

Христина Решетнік відома українська блогерка та дружина незмінного ведучого шоу "Холостяк" Григорія Решетніка. Її життя дуже цікавить українців через її щирість та відкритість.

Як відомо, Христина дуже ретельно стежить за собою, дітьми та чоловіком. Звісно, їй важко приділяти час всім, адже три сини різного віку, чоловік, робота і вона сама – це багато аспектів для уваги. Але Христині вдається поратись з усім і робити це в задоволення.

Христина Решетнік поділилась секретом видалення волосся
Христина Решетнік

Можливо саме через своє ставлення до свого життя, жінка вміє знаходити час на все і навіть на спорт. І це також є невід’ємна частина її життя. Бути багатодітною матусею не легко, особливо, коли діти хворіють. Саме це й сталося з жінкою на відпочинку. Але вона все подолала, оскільки вже досвідчена матуся. І це чудово.

Попри те, що Христина народила трьох дітей, вона має чудову фігуру, адже при вагітності не дозволяла собі зайвого, а також завжди слідкує за харчуванням. Це дозволило жінці зберегти свою форму, звісно, після пологів варто додати спорт аби підтягнути шкіру. Власне, це Христина й робить.

Крім спортзалу, жінка Решетніка відвідує таку процедуру, як ендосфера – вона допомагає розгладжувати шкіру і боротися з целюлітом. А також масажі. Що ж стосовно шкіри, то Христина доглядає також дуже ретельно. Жінка відвідує косметолога, а також обирає гарну та якісну косметику для домашнього догляду.

Сторіс Христини

Але нині жінці лише 33 роки і вона ще має доволі молоду шкіру, тому якісного догляду їй достатньо. Але Христина вже уявляє, як хоче виглядати у 54. Днями вона виклала сторіс з Дженніфер Лопес і написала, що у такому ж віці бажає мати такий само ідеальний вигляд, як популярна американська співачка, яка може похизуватися фігурою.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?