Тоня Матвієнко зізналася, що справді стала розлучницею: відбила чоловіка Арсена Мірзояна і не жалкує

Про шлюб відомої музичної виконавиці Тоні Матвієнко й співака Арсена Мірзояна говорив майже весь новинний простір та звичайні пересічні громадяни, адже жінка закохалася в чоловіка, який був одруженим.

Вокальний проєкт “Голос країни” звів ще одну пару українського шоу-бізнесу – Тоню Матвієнко та Арсена Мірзояна, які до зустрічі один з одним мали інші стосунки. Так, публіка звинуватила співачку, що та зруйнувала сім’ю свого майбутнього коханого. Втім, надавати якусь чітку відповідь цьому не наважувалася.

У відвертому інтерв’ю в гостях у знаменитого ведучого, інтерв’юера Слави Дьоміна знаменитість вперше зізналася, що справді закохалася в одруженого чоловіка та увела його з сім’ї. Утім, додала, що вона цього не приховує, адже дехто закоханий в її чоловіка таємно.

Як зараз заробляє Арсен Мірзоян
Тоня Матвієнко зізналася, що справді стала розлучницею

Розповіла, що не жалкує про свій вчинок, адже сказала, що покохала з такою силою, який наштовхнув зірку на відчайдушний крок та отримання статусу розлучниці в народі. Вона розуміє, що принесла великого болю ексдружині Мірзояна та впевнена, що та на неї досі ображається, однак жінки ніколи не обговорювали цю ситуацію та не зустрічалися.

“Я відверто сказала, що полюбила чоловіка, який був у стосунках. Чому мені за це повинно бути соромно? Вона на мене ображена. Вже стільки років пройшло, нам не було необхідності перетинатися”, – розповіла Тоня.

Однак, якщо з колишньою дружиною чоловіка Арсена Мірзояна Тоня не спілкується, то з дітьми коханого від першого шлюбу знайшла спільну мову. Щобільше, Влад, старший син співака живе під одним дахом з татом та його дружиною.

Нагадаємо, що у 2016-му Тоня Матвієнко народила доньку Ніну від Арсена Мірзояна, а у 2017-му пара наважилася узаконити свої стосунки та стати повноцінною родиною. Від перших стосунків жінка теж має дочку – Ульяну, яка з’явилася на світ у 1998-му.

Схожі статті

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

Як Горбунов відреагував на рішення Осадчої розлучитися? Зірка розповів про своє ставлення до розставання

Знаменита українська пара Юрій Горбунов та Катя Осадча зійшлися у вельми зрілому віці, а тому мають сформоване ставлення до завершення стосунків.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?