“Змінили вектор”: Євген Кот та Ілона Гвоздьова замінили зірковий паркет на сцену для ведучих

Ілона Гвоздьова та Євген Кот стали справжніми зірками найпопулярнішого українського шоу "Танці з зірками", який зробив з них справжніх медійних особистостей, які тепер мають гучні імена та статус.

Відомо, що Гвоздьова є засновницею жіночого клубу. Вона часто організовує заходи на різноманітні тематики й збирає зіркових спікерів та гостей. Ці заходи є дуже важливими у соціальному плані, оскільки несуть за собою велику цінність. Зазвичай на заходах Гвоздьової присутні психологи, різні експерти та гості, які хочуть отримати корисну інформацію. І це чудово, бо жінки можуть шукати для себе інсайти та можливість розвитку.

Ілона Гвоздьова вагітна втретє
Ілона Гвоздьова

Не так давно на одній з таких вечірок Ілони був присутній Олексій Арестович. Він психолог, і саме тому чоловік провів лекцію для гостей. А от сама Ілона завжди є ведучою, за рідкісним виключеннями. іноді жінка запрошує зіркових ведучих.

Так, наприклад, днями Гвоздьова знову влаштувала жіночий бранч і на роль свого співведучого запросила відомого хореографа і танцюриста Євгена Кота. Адже саме він є улюбленцем публіки, особливо жіночої. Женя вміє поводитися з аудиторією та гарно впливати на людей та їхній настрій.

Не секрет, що Ілона та Євген колеги й зараз у кожного з них є новий вектор для розвитку. Гвоздьова займається своїм жіночим клубом, а от Євген разом з великою командою талановитих танцюристів готує концертний танцювальний тур “Танцюй зі мною”. Йому важливо донести цінність та користь своєї професії.

Жіночий бранч Гвоздьової та Кота

Тож, за словами Ілони вони з Євгеном на вечір проміняли паркет на сцену ведучих і показували свої почуття та думки не рухами, як зазвичай це і буває, а словами. І це доволі цікавий досвід для Кота, оскільки він був суддею, учасником, але не ведучим.

Схожі статті

Все ж таки кохання: 44-річна Боржемська показалася в обіймах молодого красеня і обвела всіх навколо пальця

Колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узєлкова фітнес-тренер Марина Боржемська продовжує інтригувати фотографії з загадковим красенем. Хто він? Знаменитість дала відповідь.

Після втечі з України Влад Яма зганьбився і показав свій сором публічно: це бачив навіть Коля Сєрга

Відомий український хореограф Влад Яма опублікував дивне фото біля смітника після переїзду до Сполучених Штатів Америки. Коля Сєрга відреагував на кадр.

Лілія Ребрик розповіла, що змінилося у її житті за останні 365 днів: в день 43-річчя щаслива як ніколи

Зірка ранкових ефірів актриса Лілія Ребрик відзначає День народження. У свої 43 знаменитість вирішила розповісти, як змінилося її життя за рік.

Втомився за кордоном: Каменських на якийсь час повернулася до Потапа – тримає його на короткому повідку

На тлі чуток про розлучення Настя Каменських показала загадкове фото з Потапом. Що намагається донести артистка? І як відреагували на цей знімок шанувальники пари?

37-річна Ірина Федишин вагітна втретє і стане багатодітною матір’ю: округлий живіт співачки вже не приховати

Відома українська співачка Ірина Федишин вагітна втретє і стане багатодітною матір'ю. Зірка повідомила про своє цікаве положення через творчість.

Вже не той мільйонер: 22-річна онука Софії Ротару вперше показала свого нового бойфренда – красива пара

Внучка Софії Ротару Соня Євдокименко, яка живе в США, тільки нещодавно розлучилася з молодим мільйонером, а вже освідчується у коханні новому красеню. Хто він?