Ізолювала від всіх: Оля Полякова зізналася, що через неї у чоловіка Вадима Буряковського тепер немає друзів

Про шлюб знаменитої музиної виконавиці Олі Полякової та бізнесмена Вадима Буряковського довго говорили на просторах Інтернету та в новинних сторінках, адже кохання пари зав'язалося, коли чоловік був одруженим.

Виступ на одному з корпоративів надав Олі Поляковій хорошу можливість для реалізації в сімейному житті. Так, зірка не приховує, що спочатку добре товаришувала зі своїм майбутнім чоловіком, розказувала свої секрети, а Вадим ділився власним досвідом та мудрими порадами.

Коли Оля та Вадим зрозуміли, що покохали одне одного, Буряковський не став мучити двох жінок, тому вибір зробив на користь Полякової, розірвавши шлюб з першою дружиною. У 2004 році пара узаконила свої стосунки, а через рік на світ з’явилася донька подружжя – Маша. У 2011-му знаменитість подарувала коханому другу донечку, яку назвали Алісою.

Оля Полякова та Вадим Буряковський

У новому випуску “Дорослих дівчат” українська артистка Оля Полякова та телеведуча Маша Єфросиніна обговорювали тему так званих тривожних дзвіночків в стосунках, які вказують, що їх пора закінчувати.

За розмовою Оля зізналася, що “відбила” свого чоловіка Вадима у його друзів, утім, додала, що вийшло це ненавмисне, адже Буряковський прагнув більше часу проводити з коханою, тому не помітив, як трішки віддалився від своїх друзів та почав спілкуватися з колом знайомих й близьких своєї дружини.

Оля Полякова розказала про побачення в 15 років, яке закінчилось двома тижнями в лікарні
Оля Полякова зізналася, що через неї у чоловіка Вадима Буряковського тепер немає друзів

Каже, що на святах її кола спілкування тепер більше ніж у Вадима. Полякова жартома поцікавилася у Єфросиніної, чи можна вважати це аб’юзивним ставленням до коханого, на що подружка відповіла словом “так”, але додала, що Вадим не виглядає нещасливим чоловіком у шлюбі, тому все там добре та гармонійно у взаєминах.

“Я відбила всіх друзів у свого чоловіка. Він сам, я ніколи не казала, що вони дурні або що з ними погано. Він весь час хотів проводити зі мною, і тепер ми дружимо з усіма моїми друзями”, – розповіла Полякова.

Схожі статті

Аліна Гросу розповіла, як дізналась про зраду коханого чоловіка: “Кожна відпустка його, кожне відрядження”

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вперше розповіла про те, як дізналася про зраду свого нареченого. Як це відбувалося, і як артистка вийшла із ситуації?

59-річний Олег Скрипка виправдав невірність в шлюбі, хоча сам – одружений: “Якщо не кохає, то ходить наліво”

Співак Олег Скрипка вважає, що кожна людина самостійно відповідає за свій вибір. Особистість може робити так, як її підказує серце, навіть якщо це не подобається іншим.

У Злати Огнєвіч є маленька дочка, і вона її навіть не ховає: дуже любить дитину і балує – хто батько?

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч все активніше говорить про створення сімʼї. Однак артистка досі не вийшла заміж, і судить по це гіпотетично.

34-річна Наталка Денисенко пригадала, як Андрій Федінчик покинув заради неї дружину: “Мені соромно”

Наталка Денисенко зізналася, що дуже соромилася своїх почуттів, проте не змогла стриматися та зізналася чоловікові у коханні. Жінка не очікувала взаємності від Андрія Федінчика.

“А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.