Олексій Суханов публічно звернувся до Ольги Харлан після її дискваліфікації: “Адекватна людина”

Фехтувальницю Ольгу Харлан дискваліфікували зі змагань за те, що вона відмовилася тиснути руки спортсменці з російської федерації, адже примирення та взаємодії між цим народом не буде ніколи.

Ольга Харлан після інциденту записала відео у своєму Instagram, де зізналася, що її вчинок на доріжці був з усього серця. Додала, що тепер ми розуміємо, що росіяни псують не тільки наше життя, а й розвиток спорту. Після почутого, що її хочуть дискваліфікувати та дати чорну мітку, це неабияк вибило з колії.

Однак підтримка українського народу, слова вдячності за тверду позицію, а також приємні слова від захисників України змусили ожити спортсменку та заспокоїтися.
Фехтувальниця здобула перемогу над росіянкою Смірновою з різницею у вісім уколів, де рахунок складав – 15:7. Втім, після закінчення бою спортсменки мали потиснути руки одна одній, на що Харлан категорично відмовилася.

Так, знаменитий телеведучий українського телебачення Олексій Суханов, який, до речі, народився в росії публічно висловився до фехтувальниці Ольги Харлан, аби підтримати та висловити слова вдячності.

Олексій Суханов емоційно повідомив про втрату близького друга на війні
Олексій Суханов публічно звернувся до Ольги Харлан

Він вдячний та низько уклоняється пані Ользі за її позицію, почуття гідності та честь, адже тиснути руку представниці країни, яка нищить наші землі та забирає життя звичайних людей – це зневажати саму себе.

“Пані Ольго, шана і низький уклін за Вашу позицію, яку поділяє кожна адекватна людина, бо тиснути руки особам з країни-терористки – це зневажати себе, свою землю, зраджувати пам’ять загиблих захисників України, цивільних і дітей”, – звернувся Олексій до Ольги.

Також відреагував на вчинок Харлан і зірковий український боксер Віталій Кличко. Він звинуватив Міжнародну федерацію фехтування, що ті вкрали перемогу в Ольги, яка цього заслужила.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.