Дитина натякає на поповнення: “донька” Володимира Дантеса хоче нового друга в родину – кіт не підходить

Український співак Володимир Дантес після обговорюваного розлучення з музичною виконавицею Надею Дорофєєвою зміг відпустити минуле, покохати нову дівчину та прийняти її дітей.

Так, знаменитість зізнався, що з дітьми коханої Даші Кацуріної в нього особливий зв’язок, адже співак розуміє, що в них є і тато, і мама, тому замінити їм батька не збирається. Втім, попри прекрасну взаємодію з дітлахами, співак продовжує запевняти, що в суспільстві він чайлдфрі.

У відвертому інтерв’ю в гостях у громадської діячки, телеведучої та інтерв’юерки Маші Єфросиніної, виконавець зізнався, що діти стимулюють його працювати ще більше на благо всієї родини, адже прогодувати двох дітей, які ростуть не так просто. Володимир Дантес прагне, аби його кохана та її нащадки мали все необхідне.

Володимир Дантес і Даша Кацуріна
Володимир Дантес і Даша Кацуріна

Нещодавно відомий український співак Володимир Дантес оприлюднив світлину його мами та доньки Кацуріної – Олександри, де бабуся вирішила зв’язати онучці кофтинку власними руками. Схоже, що сім’я відправилася на спільний відпочинок на територію Карпат.

Нова невістка сподобалася мамі Дантеса, а 7-річна Олександра, донька Даші вже натякає, що не проти, аби в них з’явився ще один член родини, пухнаста тваринка.

На питання від Володимира, чи подобається кішка Саші, дівчинка невдоволено з кривляннями відвернула голову в інший бік, натякаючи, що не проти завести песика, але не кота.

“Здається, Саша натякає на собаку”, – розповів Дантес.

Донька Володимира Дантеса хоче нового друга в родину – кіт не підходить

Затишна атмосфера природи гір, кохана людина поряд, мама та дітлахи – все, що потрібно Володимиру Дантесу на найближчі дні відпочинку, який сім’я проводить разом з користю та любов’ю.

Нагадаємо, що колишня дружина Дантеса Надя Дорофєєва нині дружина ресторатора Міші Кацуріна. Парочка зіграла таємно весілля, утім, розповісти про свій новий статус сімейної пари наважилися через місяць після урочистості.

Схожі статті

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.

36-річна Каменських для американського шоу посвітила формами вище талії: один елемент одягу явно замалий

Днями відома українська співачка Настя Каменських представила свій новий трек. З цієї нагоди зірка стала гостею популярного американського шоу та поділилась знімками у цікавому образі.

У стилі Барбі: Ребрик показала, яке свято закотила для середньої доньки – навіть Дикого вбрали у рожеве

У багатодітній родині телеведучої Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого відбулося галасливе свято з приводу Дня народження середньої доньки Поліни.

Талант матері дістався, а вольовий характер – ні: дочка Наталії Сумської не змогла побудувати успішне життя

Відома українська акторка Наталія Сумська розповіла про свою дорослу дочку Дарину, яка колись виступала в ансамблі. Що турбує зіркову матір?

Маша Єфросиніна показала, як проводить час в Іспанії з 20-річною дочкою Наною: “У нас все стабільно…”

Поки всі обговорюють "розлучення Єфросиніної та Хромаєва", телезірка вирушила до Іспанії, щоб повністю перезавантажитись у компанії 20-річної доньки Нани.

Зірка “Кварталу 95” Олена Кравець розповіла про першу леді у звичайному житті: “Вона дуже смачно готує”

Відома акторка Олена Кравець ексклюзивно поділилась, яка у звичайному житті перша леді України. Як виявилось, зіркові жінки товаришують вже понад 29 років.