Ніна Матвієнко розповіла про неочікуване поповнення у сім’ї: 16-річна спадкоємиця вирішила, що народжуватиме

Легенда української естради Ніна Митрофанівна Матвієнко вперше розповіла про те, як насправді поставилася до новини про вагітність 16-річної дочки.

Єдина дочка знаменитої української співачки Ніни Матвієнко Антоніна стала матір’ю у доволі юному віці. Так, дівчина завагітніла в 16 років, але її історія унікальніша, тому що новина про скору появу в неї дитини, неймовірно ощасливила зіркову спадкоємицю.

Мені на Митрофанівна рідко обговорювала з журналістами дану подію у своїй сім’ї. Зокрема по причині її делікатності. Втім, нещодавно артистка поспілкувалася з пресою та розповіла про те, що її дочка була настільки захоплена очікуванням малюка, що будь-які тривоги за майбутнє дівчини просто розчинилися.

Ніна Матвієнко розповіла про неочікуване поповнення у сім’ї

Тоня Матвієнко влаштувалася працювати до Михайла Поплавського
Ніна Матвієнко розповіла про неочікуване поповнення у сім’ї

Тим не менш, Матвієнко відчуває провину за те, що десь не доклала зусиль, аби застерегти юну дівчину від проблем, які могли її наздогнати. У той самий час вона зізнається, що інакше вчинити була не можна, адже у вагітної Тоні буквально виросли крила за спиною.

“Ми богобоязливі… І чоловік так сказав, що це її вибір. Вона дуже рано вийшла заміж. Я могла б поміняти її життя. Можливо, не довіряти їй так треба було. Я могла якось застерегти, але я не могла уявити, що це так скоро відбудеться: і заміж, і вагітність, і дитинка”

Примітно, що релігія в родині дійсно займає дуже велике місце. Обидва рідні брати Тоні Матвієнко присвятили своє життя Господу.

Тим часом стосунки у зіркової мами з її первістком насправді довго не могли скластися. Уляна настільки не могла поладнати з Тонею, що навіть з’їхала від неї, а додому повернулася лише тоді, коли з’явився Арсен Мірзоян.

Тоня Матвієнко з донькою
Ніна Матвієнко розповіла про неочікуване поповнення у сім’ї. Тоня Матвієнко разом зі своєю старшою дочкою Уляною

“Я розуміла – один крок неправильний і може щось помінятися. Вона була щаслива, у тому й справа. Якби вона журилася, а вона літала. Тому ці крила ми не могли обрізати”

Зараз прекрасній Уляні 24 роки. Вона демонструє доволі міцний характер, впевненість в собі та любов до своєї родини. Зараз з матір’ю у них теплі взаємини.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?