Леся Нікітюк і Злата Огнєвіч похизувалися подяками за допомогу Україні: гідність має бути помітною

Злата Огнєвіч а Леся Нікітюк відомі українські леді, які не лише змогли досягти кар'єрних висот, а ще й у важкі часи залишаються вірними та благодійними заради своєї країни.

Нині Україна переживає війну, і кожна людина намагається робити все, що в її силах. Особлива відповідальність, звісно на військових, але публічні люди мають не менший вплив. Адже публічні люди формують думку широкої аудиторії. Вони є прикладом для багатьох людей, які можуть також робити великі справи.

Тож, наприклад, Леся Нікітюк з перших днів вразила всіх українців широтою своєї душі, оскільки вона допомагала переселенцям їжею та всіма іншими потребами. Леся розвозила гуманітарну допомогу військовим, які захищають нашу країну від російських загарбників. Також Леся неодноразово організовувала та підтримувала благодійні збори. А ще відзняла військовий сезон “Le Маршрутки”. Саме за всі ці свої дії Нікітюк отримала подяку від керівництва країни.

Нагорода Лесі

Але й Злата Огнєвіч не відстає, жінка протягом всієї війни виступає на благодійних концертах, співає для військових й також підтримує різні збори та ініціативи, які є дуже корисними для України та для Збройних Сил України. І за свої благодійні дії жінка також отримала нагороду.

Подяка Огнєвіч
Подяка Огнєвіч

Насправді для самих артисток це не важливо, але приємно. Оскільки вони не роблять чогось лише заради визнання та нагород, а, тому що насправді люблять свою країну і хочуть жити саме тут своє чудове життя. У вільній країні, яка розквітає та розвивається в усіх напрямках.

Тож, ж Леся Нікітюк, Злата Огнєвіч та інші зірки українського шоу-бізнесу продовжують робити все можливе для того, щоб наша рідна Україна була захищеною та незламною. І вся допомога відображається на роботі наших героїчних ЗСУ.

Схожі статті

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.

Коли королева вже не ти: Каменських, Таюне, Мейхер – зірки, які назавжди втратили колишню популярність

Ще два роки тому вони були на піку популярності та користувалися безмежним коханням багатомільйонної аудиторії шанувальників, які не пропускали жодного концерту..

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.