Ведуча “Сніданку з 1+1” Неля Шовкопляс подала на розлучення з чоловіком: “Мабуть, так мало статися”

Знаменита українська телеведуча Неля Шовкопляс вперше розповіла про те, що відбувається у її стосунках з чоловіком та коли вони подали на розлучення.

Відома українська телеведуча Неля Шовкопляс не полюбляє говорити про особисте життя і зайвий раз цього не робить. На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зірка здебільшого розповідає про своє буденне, а також показує синів-двійнят, які так тішить її аудиторію.

Чоловіка Владислава Неля показувала публіці неймовірно мало. І як з’ясувалося нещодавно, що до початку війни пара прийняла рішення розлучитися. Дійшло навіть до того, що подружжя подали заяву.

Неля Шовкопляс зізналася, що подала на розлучення з чоловіком

Неля Шовкопляс публічно зізналася, що не живе зі своїм чоловіком
Неля Шовкопляс зізналася, що подала на розлучення з чоловіком

Вперше новина про кризу стосунках прозвучала на заході Ілони Гвоздьової. Нещодавно і Аліна Доротюк поспілкувалася з зіркою на цей рахунок і отримала зізнання стосовно того, що зіркова пара досі бореться за своє кохання і намагається знайти шлях до сердець одне одного.

Телеведуча не приховує, що дійсно перебуває з партнером на межі розлучення, хоча офіційного розставання так і не сталося. Натомість є фактичне, адже подружжя не живе разом. Владислав знаходиться поруч зі своєю родиною, хоч і не в одній квартирі.

“Ми вже деякий час не жили разом. І подавали на розлучення. Але, мабуть, воно так мало статися. Він поруч із нами живе, абсолютно у всьому допомагає з дітьми. Це людина, якій я безмежно вдячна за все. За те, що він мужньо відповідає за нашу родину”, – додала Шовкопляс.

Неля зізнається, що в неї немає відчуття, ніби все закінчилося, а тому вони з чоловіком не ставлять крапку. Окрім того Шовкопляс вже протягом 5 років відвідує психотерапевта і намагається дотримуватися психологічної гігієни. За її словами, це повинно стати нормою в суспільстві.

Нагадуємо, що свого часу зірка розповідала, як стала телеведучою. Її чоловік отримав нову роботу, і сім’я переїхала до Києва. Саме тоді Неля рушила у медійну школу, де пройшла курси, а після потрапила на кастинг. Майбутня зірка сподобалася як продюсерам, так одразу ж припала до душі і аудиторії. А зараз Неля є невід’ємною частиною сімейства “1+1”.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.