Кум Лободи Анатолій Анатоліч отримав неприємну травму на футболі: не тим місцем, про яке всі подумали

Не завжди активні ігри проходять безболісно. Український телеведучий Анатолій Анатоліч на власному досвіді переконався - футбол небезпечна гра.

Анатолій Аналоліч відомий український телеведучий та блогер. Наразі веде калан на YouTube під назвою “Зе Інтерв’юер”. На каналі ведучий розповідає про новини, а також бере інтерв’ю в українських зірок.

Інтерв’юер Анатолій Анатоліч, під час активних ігор, отримав травму. Анатолій грав в футбол і не передбачав болісне продовження дня. Блогер зламав палець, про що повідомив в Instagram. В сторіс на своїй сторінці він виклав фото з місця подій а також відео зі швидкої.

Анатолій Анатоліч отримав неприємну травму на футболі
Анатолій Анатоліч отримав неприємну травму на футболі

Інтерв’юер не втрачає духу. В своєму телеграм каналі жартує та порівнює стан пальців на ногах з жестом “peace”.

Анатоліч жартує про травму
Анатоліч жартує про травму

Власниця музичної компанії, дружина Юлія Бойко, відреагувала на інцидент миттєво, саме вона забрала травмованого Анатолія з лікарні та виклала свої емоції в сторіс. Лікарі наклали гіпс на ногу блогера. Ходити з ним потрібно мінімум 3 тижні.

“Тільки Динамо! Тільки перемога!” – жартує Анатоліч.

Дружина забирає Анатолія Анатоліча з лікарні
Дружина забирає Анатолія Анатоліча з лікарні

Нагадаємо, на початку повномасштабного вторгнення родина Анатолія виїхала у Францію. Поки Дружина з трьома дітьми залишались у Парижі, шоумен жив на дві країни. Пробули рідні блогера за кордоном 11 місяців, та навесні повернулись додому. Думки залишитись житу у Франціі не було. Незважаючи на комфортне життя за кордоном, Юлю та дітей постійно тягнуло додому. Анатолій підтримав рішення дружини повернутися на батьківщину.

“Ми всі скучили за нашим домом. У мене багато роботи. А дівчата мріють про своїх собак та свій дім. Попереду весна вдома і перемога” – зазначила Юла в Instagram.

Схожі статті

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.